Beyaz Kangoomla Yollarımızı Ayırdık

Aracın iki hava yastığ,ı on panel, iki far, rayotör, intercol radyotorü, kaput, tanpon, fan mazot filitresi ,yağ filitresi görünen değişecek parçaları motor kısmından görünürde bir şey yok ama çıkmayacağında garantisi yok

Orası öyle tabiki :eyv

Fazla bişey almadım haydar aslında janları var evde onları takabilirdim ama verdim oyle bide park sensörlerini verdim ama navigasyonumu aldım

hocam jantlari sen taktiysan al bence olan oldu tamam ama şimdi de durumu kurtaralim nasıl cenazeyi defnedip dönüp gelip yemek yiyoruz buda böyle kimse art niyet aramasin yazdiklarimdan aman ha mal sevdalisi değilim yani

hocam jantlari sen taktiysan al bence olan oldu tamam ama şimdi de durumu kurtaralim nasıl cenazeyi defnedip dönüp gelip yemek yiyoruz buda böyle kimse art niyet aramasin yazdiklarimdan aman ha mal sevdalisi değilim yani
yarın söylerim kendi orjinal jantlarını kabul ederlerse takar diğerlerini alırım

yeni jantlari poliçene yazdirmadiysan ederler hocam yazdirdiysan zaten sigortanin mali oluyor onlarda
işlenmemişti kaskoya

Geçmiş olsun kardeşim,kimseye bir şey olmaması sevindirici bu kazada...
Yıllardır kimseye aracımı vermem,emanet araç istemem,çok kişi bana gönül koydu bu sebepten ama sonradan anladılar nedenini...:eyv

Geçmiş olsun kardeşim,kimseye bir şey olmaması sevindirici bu kazada...
Yıllardır kimseye aracımı vermem,emanet araç istemem,çok kişi bana gönül koydu bu sebepten ama sonradan anladılar nedenini...:eyv
Sağolasın abi haklısın bende yapmazdım ama ilk kez verdim nasıl verebilmişim halen daha pişmanım bu da bi ders oldu

Sağolasın abi haklısın bende yapmazdım ama ilk kez verdim nasıl verebilmişim halen daha pişmanım bu da bi ders oldu
Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler...:eyv

Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.
Yeni kango bekliyoruz artık senden

Geri