Beyaz güvercini çizdiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun kardeşim.
Sadaka verecek biyer bulamadım demişsin hiç biyer bulamadıysan en yakınındaki camiye bi bağış yapabilirsin
Onuda yapamadın örnek bi marketten 1 kutu çıkolata al bir mahallede cağa coluga dagıt yapacak sey cok
saolasın abim ve camiye vermeyi düşünüyorum zaten ve bizim burada tapu verildi millet köşeyi döndü ilk okula giden çoçukta htc one kullanıyor o yüzden vericek yok dedim abi

Geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın.

Geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın.
sağolasın abim amin Allah kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun :) Allah kötülerinden saklasın..

Bir Beykoz'lu olarak o sapağı yapana hergün sövüyorum.. Ana yolda 7/24 sarı yanıp sönüyor, belki ayda bir iki kez normal lambaya dönüyor ancak ondada milletimiz alıştığı için hiç takmıyorlar. Şanşlıymışsınız, çünkü kaç arkadaşımızı orada kaybettik :eyv

Cok gecmis olsun...

Çok geçmiş olsun :) Allah kötülerinden saklasın..

Bir Beykoz'lu olarak o sapağı yapana hergün sövüyorum.. Ana yolda 7/24 sarı yanıp sönüyor, belki ayda bir iki kez normal lambaya dönüyor ancak ondada milletimiz alıştığı için hiç takmıyorlar. Şanşlıymışsınız, çünkü kaç arkadaşımızı orada kaybettik :eyv

bende Beykoz/ çubuklu dayım ve o sapağın tehlikeli olduğunu biliyorum ve çokta sakat biz orda polis beklerken bir adet daha kaza oldu çok tehlikeli ve Allah herkezi kötüsünden saklasın.. ve teşekkürler abim

Geri