Beyaz güvercini çizdiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bu sabah beykozda kaza yaptık bir motorsikletli arkadaş ters yönden geliyordu bizde yola bağlanınca bize vurdu Allah tan kimsede birşey yok

not olarak polis ve ambulans gelen kadar arkadan geçen dolmuş beykoz-üsküdar hattı 3 sefer attı

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Burada büyük ihtimal en büyük hasarı motorcu almıştır ondada sıkıntı yoksa gelen mala gelsin artık. Başınızdan gine sadaka döndürüp ihtiyacı olan birine verin :)

çok teşekkür ederim ve saolasın abim motorcunun sadece parmağı çizildi o kadar üzerinde yarış montu eleği ve kaskı vardı Allah tanda birşey olmadı kimseye ve sadaka vermeyi düşündüm en kısa zamanda yapmayı düşünüyorumda verecek birini bulamıyoruz sıkıntı orada :)

Geçmiş olsun Allah büyüğünü nasip etmesin. Maddi atlatmanıza her ne kadar sevinsemde masraf için uzuldum. Sadaka her zaman belayı def eder korur bende kaç kere şahit oldum kesinlikle sadaka verin ufakda olsa. Cana gelmemesi büyük umuttur.

amin. teşekkürler ben ekseriyette arabada bozuk para tutuyorum denk geldiğimde Allah rızası için dediğinde veriyorum. bu aralar hiç vermemiştim versem iyi olacak bulsam da bizim buralarda da yok anca yolda karşıma çıkarsa

bizim arabada rot kolu süspansiyon jant yan kaput falan gitmiş yapıcak hiçbirşey yok Allah herkezi büyük kazadan korusun. biz zaten direk motorcuya koştuk birde bişeyi varmı diye kimse kendine bakmadı birde motorcu dan azar işittik yardım edelim hastaneye git dediğimiz için oda olayınşoku dedik üstelemedik

Geçmiş olsun kardeşim...

Geçmiş olsun kardeşim.
Sadaka verecek biyer bulamadım demişsin hiç biyer bulamadıysan en yakınındaki camiye bi bağış yapabilirsin
Onuda yapamadın örnek bi marketten 1 kutu çıkolata al bir mahallede cağa coluga dagıt yapacak sey cok

Geri