Beyaz far tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nayti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osram derken night breaker serisinden bahsetmiştim ama hata bende belirtmemişim.

Ben night breker serisini kullaniyorum kardesim ve cokta memnunum bu tarz seyler sans meselesi

Osram night breaker ultimate tavsiye ederim aydınlatma konusunda orjınal ampüllerden belirtici derecede fark var :eyv

Ben eski aracımda (Daihatsu) Osram Night Breaker kullanıyordum. Muazzam bir far, kesinlikle tavsiye ederim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Anlaşılan Bende osram night breaker kullanıcam bu kadar çok memnun kişi varken

eyer istanabulda oturuyorsanız osram night breaker ultimate bostancı sanayide bir dükyanda buldum ordan almıştım oralarda var yani kartı var eğer elden alacaksanız verebilirim arayıp sorarsınızda

eyer istanabulda oturuyorsanız osram night breaker ultimate bostancı sanayide bir dükyanda buldum ordan almıştım oralarda var yani kartı var eğer elden alacaksanız verebilirim arayıp sorarsınızda
Tel no yazarmısın bende sorayım bulamadım bir yerde ledlerden sonra ona bakacağım

Yağmurlu havalarda görüş kaybı olmuyormu bu beyaz ampullerde ?

bende isteyen varsa cree led h1 60 w var elimde harika ampül satın almak isteyen olursa bana ulaşsın ışığı çok güçlü ve beyaz

Geri