Ben kendim değiştirdim. Sizde kendiniz değiştirebilirsiniz . değiştiremezseniz eger her hangi bir elektrikçi 5 dakikada değiştirir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çat kapı gittim sistem 2 ye ampulleri taktılar 30 TL aldılar, aslında maksadım bakıma da oraya vermekti eve yakın diye bu vesile ile servisi bir görmek istemistim, bir iki soru sordum oradaki yetkililerden birine, ceketli 40 yaşlarında bir beydi, ama maalesef yaklaşımları enteresandı.. bir iki soru sordum cliolarda yasanabilen sorunlar ile ilgili, her soruya kullanıcı hatası cevabını aldım tavirda çok olumlu değildi, çok yermek de istemiyorum belki bana denk geldi ama bakim ve boya koruma icin yine celik otoyu düşünmüyorum, orada ilgi alakadan memnun kalmıştım... yeni bir servis aslında daha dikkatli olmalılar.. gerçi o servisten memnun olan başka bir arkadaşım varBunu diyen servis Ankara Eskişehir yolundaki Sistem 2 servisi. Sisleri alsam başka servis takar mı ki? Ve Far ayarınıda yapınca ne kadar ücret ister acaba?
Kendimin değiştireceğine pek ihtimal vermiyorumelektrikçi değiştirdiği zaman far ayarı bozulur mu,far ayarı yaptırmam gerekir mi?Ben kendim değiştirdim. Sizde kendiniz değiştirebilirsiniz . değiştiremezseniz eger her hangi bir elektrikçi 5 dakikada değiştirir...
Ben çat kapı gittim sistem 2 ye ampulleri taktılar 30 TL aldılar, aslında maksadım bakıma da oraya vermekti eve yakın diye bu vesile ile servisi bir görmek istemistim, bir iki soru sordum oradaki yetkililerden birine, ceketli 40 yaşlarında bir beydi, ama maalesef yaklaşımları enteresandı.. bir iki soru sordum cliolarda yasanabilen sorunlar ile ilgili, her soruya kullanıcı hatası cevabını aldım tavirda çok olumlu değildi, çok yermek de istemiyorum belki bana denk geldi ama bakim ve boya koruma icin yine celik otoyu düşünmüyorum, orada ilgi alakadan memnun kalmıştım... yeni bir servis aslında daha dikkatli olmalılar.. gerçi o servisten memnun olan başka bir arkadaşım var
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimin değiştireceğine pek ihtimal vermiyorumelektrikçi değiştirdiği zaman far ayarı bozulur mu,far ayarı yaptırmam gerekir mi?
Özcan bey, sizce sislere aldığım ampuller nasıl? Photon firmasının malı. Led ve xenon değil. Halogen.