Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracımın ortalaması 10.1 gösteriyor kademe kademe düşüyor sinir oluyorum gözüm sürekli orda birtane düştüğünde mutlu oluyorum , renonun verdiği değer ş.içi 8.8 diyor ama demekki spor kullanımın baya faydası var
şehiriçi 8.5-9.5 arası uzun yolda 5.5-5.9 arası yakıyor araç. uzun yolda gayet başarılı. Özellikle hız sabitliyici kullanmak çok mantıklı. 90-100 km arası hızla giderken 6 lt den aşagı yakıyor bence iyi bir değer. Ama şehir içinde ilk aldıgımda 11 lt bile gördüm şu anda 14000 km de 8-9 arası geziniyor
magane 3 şu an 9.7 . yaz ayında taş çatlasa 9.3 e iniyor. eğer 9 altına iniyorsa kesinlikle uzun yol kullanılıyor demektir. fabrika verisi zaten 8.8 bunu üzerine en az 0.5 eklemelisin
Valla eger trafik olmadigi zaman cikarsan ve basmazsan 7.2lerde oldugu oluyor (tabiki o seritlerin yavas gecisine tahammul edebilrsen) trafikte 9.5lerde gazlarsan yaklasik 10 yakiyorum