Benzinli megane3 yakıtınız ne durumda

TCe ile basmadan duramıyorum :D 10.0 10.5 ve bence sıkıntı yok mutluyum :)

aracımın ortalaması 10.1 gösteriyor kademe kademe düşüyor sinir oluyorum gözüm sürekli orda birtane düştüğünde mutlu oluyorum :), renonun verdiği değer ş.içi 8.8 diyor ama demekki spor kullanımın baya faydası var

arkadaşlar ben ocak ayında modus den megane 3 1.6 cvt ye geçtim 2200 km oldu ortlama 7.1 lt şuan gayet memnunum. bilecik trafiği. megane mükemmel

Siz gene gazlama ile iyi yakmışsınız.
Ben full gazlama ile 12 litre gördüm ya orayı :)
1.5 dci :)

şehiriçi 8.5-9.5 arası uzun yolda 5.5-5.9 arası yakıyor araç. uzun yolda gayet başarılı. Özellikle hız sabitliyici kullanmak çok mantıklı. 90-100 km arası hızla giderken 6 lt den aşagı yakıyor bence iyi bir değer. Ama şehir içinde ilk aldıgımda 11 lt bile gördüm:) şu anda 14000 km de 8-9 arası geziniyor:)

aracım megane 3 pirevella benzinli 7.8-8.0 arsı gidip geiyor yakıt degeri

Megan 3 BUSİNES 2013 İZMİR TRAFİĞİ 8.1

magane 3 şu an 9.7 . yaz ayında taş çatlasa 9.3 e iniyor. eğer 9 altına iniyorsa kesinlikle uzun yol kullanılıyor demektir. fabrika verisi zaten 8.8 bunu üzerine en az 0.5 eklemelisin

Valla eger trafik olmadigi zaman cikarsan ve basmazsan 7.2lerde oldugu oluyor (tabiki o seritlerin yavas gecisine tahammul edebilrsen) trafikte 9.5lerde gazlarsan yaklasik 10 yakiyorum

Megane III 2010 Otomatik 1.6, 4 ileri vitesli 12,1 Lt arkadaşlar :) Hep bu istanbul trafiği

Geri