Benzine Bir Haftada İkinci Zam!!

ne oldu tayyip elektirikli arabayla tanıtım yapıyordu... yemedi dimi godamanlar izin verirlermi.. ha birde benzin tassaruf cihazlarının reklamları yokmu ya po reklamları 100/4 daha fazla yol gidecekmişim ula benzin pahalı düşürelim demiyorlarda buldukları çarelere bak. yazık milletime çok yazık.... teğet geçti ya geçmeseydi?

Bunları tepemize diken yüzde elliye az bile, o değil arada bizede kaçıyor dilimdekileri bir yazsam buraya da neyse neyse dışarı çıkıp bi sakinleşeyim yoksa küfürbaz haydonun yoğurt konulu sahnesine dönücem burda...

vergi sisteminin düzenlenmesi lazım... devlet vergiyi otomobil üzerine odaklamış gibi sanki, alırken vergi sıfır arabanın yarı parası neredeyse vergi, yakıt keza ole mtv :) geçen best fmde cem arslan bi cümle kullandı çok hoşuma gitti, birisiine beddua etmek istiyosan'' ARABA AL DİYECEKSİN''

az gelir arkadaş az 7-8 lira falan olsun inşallah hiç umrumda değil.. mustak bizim insanımıza memlekete akpli nede olsa yüzde 50miz cok memnun

aynen katılıyorum o vermedi bu vermedi kim verd lan bu kadar ikimizden biri vermiz yada diğer partilerin çuvalları delik benim 1.2 benzinli clio bile can yakacak benzin alrken dizel şart.

dizel alsan nolcakki kardeşim mazot ta anasının gözü..bir tek gaz iyiydi oda 3 lirayı geçmezse görün bak.düşünsenize bundan 3-5 sene önce sigaranın paketi 10 lira olcak deseler yürü git küfür ediyon anama derdik.şimdi resmen sigaranın paketi 10 lira en dandik sigara 5-6 lira...adam soyumuzu sopumuza küfrediyo bee..:asabi

Geri