Benzine 11+11+7+6:) kuruş İndirim....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzine 7 kuruş zam! sonadaki 7 de gitti :)

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının 60 doların üzerine çıkmasıyla birlikte bunun yurtiçinde pompaya yansıması devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta art arda yaşanan akaryakıt zamlarına bugün bir yenisi daha eklendi.

Benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam geldi.

Zam sonrasında bir litre 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi İstanbul'da ortalama 4,38 TL seviyelerinden 4,45 TL'ye; Ankara'da 4,39 TL seviyelerinden 4,46 TL seviyelerine çıkacak.

[h=1]Konu: Benzine 11+11+7+6:) kuruş İndirim....[/h]

Mutlumusun şimdi:))

Allah'a havale...

Allah'a havale...

...ede ede dünyayı bunlara teslim ettik gitti e sormazlarmı insana ben sana akıl verdim fikir verdim niye herbişeyi ahirete havale ettinde bi gram hakkını aramadın diye eyy Mustafa Usta:kupaedit:sayende çarpılacaz kanaatindeyimdir gece geceıslık

petrol fiyatı 7$ düştü birde bakalım bu indirim bize kaç gün sonra yansıyacak

...ede ede dünyayı bunlara teslim ettik gitti e sormazlarmı insana ben sana akıl verdim fikir verdim niye herbişeyi ahirete havale ettinde bi gram hakkını aramadın diye eyy Mustafa Usta:kupaedit:sayende çarpılacaz kanaatindeyimdir gece geceıslık
+ 7.5 diyorum... :)

en son 120 dolarlardan düşmüştü buralara diye hatırlıyorum.
tekrar o seviyeye çıksa herhalde bizde 6.50 tl civarı olur diye düşünüyorum:salca

Geri