Benzinde rolanti sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceyarrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceyarrr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a arkadaslar 1.6rte k7m tip motor olan aracım son zamanlarda benzinde rolantide oynma yapıyo bu bariz yapmaya basladı tüpe geçince hiç bi sıkıntı yok benzinde ve motor ısınınca yapıyo usta kronik dedi kelebek boğazını temizleyim istersen ama yine yapar dedi bu sorun basına gelip çözüm bulan varmı sinir bozucu bi durum acil yardım

Benzin filtresi ni bi baktirsan bnmde k7m rölanti sorunu yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende k7m motorlu megane 1 var. Özellikle sıcak havalarda ilk çalıştırmada oluyordu çok uğraştım çok para harcadım. Ustalara kalsa daha harcayacaktım.
Kendim n11 den boğaz kelebeği aldım taktırdım sorun çözüldü çok şükür arabaya da iyice aşık oldum. :D

bende k7m motorlu megane 1 var. Özellikle sıcak havalarda ilk çalıştırmada oluyordu çok uğraştım çok para harcadım. Ustalara kalsa daha harcayacaktım.
Kendim n11 den boğaz kelebeği aldım taktırdım sorun çözüldü çok şükür arabaya da iyice aşık oldum. :D
Yazılar anlaşılmıyor

"bende k7m motorlu megane 1 var. Özellikle sıcak havalarda ilk çalıştırmada oluyordu çok uğraştım çok para harcadım. Ustalara kalsa daha harcayacaktım. Kendim n11 den boğaz kelebeği aldım sorun çözüldü çok şükür arabaya da iyice aşık oldum. :)"

demek istiyor. :)

"bende k7m motorlu megane 1 var. Özellikle sıcak havalarda ilk çalıştırmada oluyordu çok uğraştım çok para harcadım. Ustalara kalsa daha harcayacaktım. Kendim n11 den boğaz kelebeği aldım sorun çözüldü çok şükür arabaya da iyice aşık oldum. :)"

demek istiyor. :)
tesekkurler @algorist

Sagolun

Würth un yakit sistemi ve enjeksiyon temizleyicileri var. Ondan bir tane al shellin pahali olan benzininden de al aracin deposunu yarim edeceknsekilde. Yuksek devirle sur. Aracin sikintilarinin gittigini goreceksin. Ben oyle yaptim hic sikinti kalmadi

Würth un yakit sistemi ve enjeksiyon temizleyicileri var. Ondan bir tane al shellin pahali olan benzininden de al aracin deposunu yarim edeceknsekilde. Yuksek devirle sur. Aracin sikintilarinin gittigini goreceksin. Ben oyle yaptim hic sikinti kalmadi
Hala sıkıntısı mi aracınız bende de hava ısınınca benzinde stabil çalışmıyor

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tip sorunlar kronik ne yapsalar boş vs değildir mutlaka çözümü vardır.
Bu tip ustalardan uzak durun.

Geri