hee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde Megane'ın geçmesi gerekiyor, eğer pilotaja bırakılırsa iş değişir tabihee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
hee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
Normalde Megane'ın geçmesi gerekiyor, eğer pilotaja bırakılırsa iş değişir tabi
hangi yoldan kapıstın yeni yoldanmı yoksa eski 16 kmlik yoldanmı kapıstın yeni yoldansa megane kapar diyorum
bence kesin konusma anıl ben eski yolu sevmiyorum orda kapışılmıyor bizde giderken kapışıyoruz 2 3 araba simdi bir dahakine d4d corolla ben meg3 olcak buyuk ihtimal belki corsa 1.3 de olabilme ihtimalı var ben en cok onu merak ediyorum
yeni yolda benle kapısmanı o kadar cok isterdimki ne yardırıyorum ordan cideden gelirken bi gor varya umarm birgün kapısırız senle o yolda yada eski yolda ordada kapısırız sıkıntı degil virajları severim
dci lere bulaşmıyorum ben dikkatını cekerim anıl bastan tork malubiyetiyle baslamak bana göre değilll
ya sen bi git kendi sikletinle kapış ya bana bulasmaaaa :loll