Benzin parası bulamayan gencin acınacak hali...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın

yakında bende böyle olcam abi mazot parası bulamıcam tesisata para yatırmaktan :D

Abi önüne mendil koyması lazım

ah k4m ahhh ! :( hem yak hemde gitme tam olarak ne güzelll(gidiyor diyenler mutlaka olucaktır,benim isteklerimi karşılayamadıgı içi oyle dedim sadece)

kasa masallah o kadar hafifki tuy siklet bide utanmadan k4m koymuslar ya getirsene 2.0t manuel millet aile arabası görsün zaten bugun birine gösterdimde baya uzun surdu göstermem :D 207 stop lambalarını cok begendiğini soyledi :D

kasa masallah o kadar hafifki tuy siklet bide utanmadan k4m koymuslar ya getirsene 2.0t manuel millet aile arabası görsün zaten bugun birine gösterdimde baya uzun surdu göstermem :D 207 stop lambalarını cok begendiğini soyledi :D
Konuyu dağıtıyoruz ama kaç kg senin Scenic :D ?

Abilerimiz kızmaz bize 12 3 1350 ruhsattaki agırlık,ve malum scenic yuksekde o yondende aero kaybı var

Maşallah maşallah senin tosuncuktan 50 kg hafifim en azından :D

abisi yedi yedi tuvalet bulamadı,o arabanın yururu en az 1500 kg,depo en az yarım ustu gezer fuldur cogunlukla,artı insanlar babam kaç kg bilmiyorum ama ben 75 kgyım bugunde ben vardım arabada sadece 207 kaç kılo bilmiyorum ama baya zorladım geçeyim derken

Geri