Benzin/lpg li megane 2 lerdeki çekiş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YILDIRIM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rolantide titreme dalgalanma gibi sorunlar varmı. ?

Debriyajla alakalı bir durum olabilirmiki ?

Valla baski balata 1 sene once degisti ondan oldugunu sanmiyorumn. Motor zayif . Acaba lpg sibop lastiklerini eritri te ordan bi kompresyon kacagi mi oluyor... 10W60 yag koymus baska forumlardaki bikac kisi . Kecedeki kacagi tamir etti cekis artti falan demisler. 5 30 ve 10 40 yagda fincanlar dolmuyordu ondan cekis zayifligi oluyordu yazmislar. 10 60 denemeyi dusunuyorum acikcasi

Valla baski balata 1 sene once degisti ondan oldugunu sanmiyorumn. Motor zayif . Acaba lpg sibop lastiklerini eritri te ordan bi kompresyon kacagi mi oluyor... 10W60 yag koymus baska forumlardaki bikac kisi . Kecedeki kacagi tamir etti cekis artti falan demisler. 5 30 ve 10 40 yagda fincanlar dolmuyordu ondan cekis zayifligi oluyordu yazmislar. 10 60 denemeyi dusunuyorum acikcasi

Yağ hakkında birşey diyemeyeceğim. Ben kitapçıkta LPG / Benzin Ekonomi için tavsiye edilen 5*30 kullanıyorum. Çekişinde de herhangi bir problem yok. 1.4 olmasına rağmen çekişi çok iyi. İstersen iyi bir yerde teste sok aracı. Kaç bg çıkacak.

Geri