cliolarda 7 litre falan kalır 10 ortalama ile gezdiginizi varsayarsak 70km rahat gidersiniz buda baya uzun bir yol yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cliolarda 7 litre falan kalır 10 ortalama ile gezdiginizi varsayarsak 70km rahat gidersiniz buda baya uzun bir yol yapar
Sanırım siz de erkek arkadaşım gibisiniz Rahatsız ettiğini söylüyor o uyarının Dediğiniz ayrıntı ilginç ama, böyle söylense belki anlayabilirim ama sırf uyarı yandı diye istikamet benzinci garip geldi ne bileyim
Dizel araçla Konya Ankara yolunda 100km yaptım ışık yandıktan sonra ve 3 lt. yakıt vardı depoda...
bildiğim kadarıyla benzin deposunun tabanı ile çıkış borusu arasında yarım yada 1 cm yükseklik var diye biliyorum, bu durumda dibe çöken tortu ve pislikler depoda az kalan benzine (çalkalanınca) karışıp, gider diye araştırmıştım, motora pislik gitmesin diye depoda kalan benzini çokta sonuna kadar kullanmamakta fayda var, yoksa ışığın rahatsız etmesi bundan bence
benim ışık hiç sönmüyor mesela no panic