Benzin göstergesi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.Hemen düzelsin istiyorsanız gösterge paneline ait sigortayı söküp tekrar takabilirsiniz.

Geçmiş olsun.Hemen düzelsin istiyorsanız gösterge paneline ait sigortayı söküp tekrar takabilirsiniz.
bu iyi fikirmiş fakat hangisi gösterge panelinin bulmak lazım ben bi araştırayım

Ustam panelin şablonuna baktım söktüm taktım düzeldi teşekkür ederim verdiğin bilgi için :eyv Bu arada bu sigortayı nasıl sökücem elim girmiyor diye düşünürken reno yine düşünüp oraya sökme aparatı yapmış taktir ettim renoyu :eyv

Resetleyin yeterli olur sanirim.... Yani arabayi calistirirken sinyal kolundaki dugmege basili tutarak calistirin.... Gostergelrin hepsini tekrar okuyor. Yol bilgisayarini resetliyor. Resetleme islemini durdurmak icin gostergelerin oradaki dugmeye basmaniz yeterli...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba rica etsem bana da söylermisiniz ? sigorta kutusunda hangi sigorta olduğunu aynı durum dün akşam benimde başıma geldi bende yapmak istiyorum.

Bende denemek amaçlı yapmıştım bir gün sonra kendi kendine düzeldi. Fazla bızıklamaya gerek yok :D

Geri