- Konuyu Başlatan
Kodu var. TeşekkürYanlız işlemı yaparken akuyu sokecegınden dolayı gerı taktıgında teyp kod isteyecek bilgin olsun kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kodu var. TeşekkürYanlız işlemı yaparken akuyu sokecegınden dolayı gerı taktıgında teyp kod isteyecek bilgin olsun kardeş
Yanlız işlemı yaparken akuyu sokecegınden dolayı gerı taktıgında teyp kod isteyecek bilgin olsun kardeş
Servise gittim. Akü başlıklarını sadece (-) kısmını söküp bekledi. Taktı sonuçç değişmedi ve radyo kod istemedi. Daha sonra depo üzerindeki soketi söktü sokete köprü yaptı ibre full göstermesi gerek dedi ama göstermedi daha sonra kapıdan şase alıp sokete soktu yine ibre kalkmadı.
Ve dediki araba birgün kalacak gösterge sökülüp bakılacak olmazsa yeni elektrik tesisatı çekilecek oda olmazsa şamandıra değişecek dedi. Test için şamandıra deneyebilirmisiniz dedim yok dedi..
İbre halen kalmıyor.. Fikirleriniz..
Yetkili servis..servis dediğin ne abi..
yetkili servis mi, özel servis mi
Servise gittim. Akü başlıklarını sadece (-) kısmını söküp bekledi. Taktı sonuçç değişmedi ve radyo kod istemedi. Daha sonra depo üzerindeki soketi söktü sokete köprü yaptı ibre full göstermesi gerek dedi ama göstermedi daha sonra kapıdan şase alıp sokete soktu yine ibre kalkmadı.
Ve dediki araba birgün kalacak gösterge sökülüp bakılacak olmazsa yeni elektrik tesisatı çekilecek oda olmazsa şamandıra değişecek dedi. Test için şamandıra deneyebilirmisiniz dedim yok dedi..
İbre halen kalmıyor.. Fikirleriniz..
Öncelikle tekrar merhaba. Radyo kodu nasıl istemedi söküp hemen gerimi taktı anında anca bu şekilde istemez o kodu.
Servisin yaptığı bu deneme ile o ibre zaten kalkmaz.
Göstergeye su kaçmadıysa sökülüp kurcalanmadıysa hiç bir şey olmaz bundan emin olun.
Tesisat değişecek dediler diyorsunuz bunun için tesisat değişmez.
Sokete elektrik geliyormu baktılarmı?
Sigortaları ve sigorta kutusunu kontrol ettilermi?
Bunlarda sıkıntı yoksa mutlaka şamandıra denenmesi lazım. Servislerin zihniyetini iyi bilirim sakın güvenmeyin.
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?