Maşallah güzel araç, Ankara buluşmalarına bekleriz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak öncelikle hoşgeldin ve tam yerine geldin aradığın herşeyi bulabileceğin en iyi forumdasın Aracının maşallahı var birkaç şey dikkatimi çekti ön tampon boyalı arak boyasız sanırım ve şahin aynaları var sana tavsiyem uno aynası takman olacaktır çok hoş duruyor forumda aktif olman dileğiyle..
Hoşbulduk Can, teşekkür ederim. Kalorifer motorunu kesin sökeceğim, arabayı tanımayan bir elektrikçiye gidip de dünya para bayılmak istemiyorum. Daha da önemlisi çok bilmedikleri bir araba olduğu için parçaları sökerken mutlaka tırnaklarını kırıyorlar. En azından kalorifer motorunu kendim söküp çalışıp çalışmadığına bakmak istiyorum. Daha önce bu işi yapmış biri olarak ne önerirsin, dikkat etmem gereken bir şey var mı? Tahminimce sıkışma değil, havalar ısınınca sert bir kasise girince çalışmaya başlıyordu, havalar da ısındı sayılır ama hala çalışmadı Bir de gürültülü çalışıyordu, sökmüşken iyice bir sağına soluna bakacağım artık
çok memnunum tavsiye ederimHoşbulduk tekrar, teşekkür ederim. İki tampon da boyalı, arabayı boyatınca sırıtmasın diye onlar da boyandı. Aynaları aracın ilk sahibi değitirmiş Tofaş aynasıyla, ben de tekrar değiştirmedim. Uno aynası sanki biraz ufak gibi ama