Hoş geldin aracın hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aramıza hoş geldin dostum.. valla okudum hıç de sıkıntı olmadı aracın şimdiden hayırlı uğurlu olsun ocak ayı gibi alacaksan 11 ocak da buluşmamız da görmek isteriz seni de hem aracını daha yakından incelemiş oluruz sende bir çok konuda yerinde incelemeler yapmış olursun..
Hayırlı uğurlu olsun ben de yeniyim burada hoş geldin sen de. Forumda bulunmak okumak ve paylaşım yapmaktan keyif alıyorum insanlar gerçekten çok sıcak. Sizin de keyif alacağınıza eminim. Heyecanınızı anlıyorum ben de bandrol olayını bekleyemedin 15 gün galan dinlemedim aldım arabayı varsın 2014 olsun dedim araçlarla ilgili çok bilgim yok açıkçası ama okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Arabanın kullanım kitabında da yazan rodaj olayıma dikkat etmenizi tavsiye ederim. Rodaja uyan ve uymayan araçlar arasında zamanla fark olduğunu duyuyorum. Dizel ve benzinli araçlar için farklı. Buna dikkat edin ilk tavsiyem budur. Umarım zaman su gibi akar da kavuşursunuz beyaz meleğinize. Clio 4 şahane...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ailemize hoş geldin kardeşim, aracın hayırlı olsun, 17" jantla birlikte ne kadara aldın aracını ?
Teşekkür ederim, sende güzel rakama almışsın kardeşim...Abi çok teşekkür ederim bu arada sizinde bi araç gördüm on numara renk almışsınız Maşallah hayırlı günlerde kullanılsın.Ben nakit olarak aldım 52.000 TL fiyat.Aslında yüksek, Kırmızısını başka bayide 17 siyah jantlı 52.500 e bıraktılar tanıdık aracılığıyla.Ben beyazı kafama taktığım için ve tek olduğu için 52bin e aldım
Forumda paylaşılan katalog var ordan rodajın rakamlarına ulaşabilirsiniz. Şu an yanımda olmadığı için afaki konuşmak istemiyorum. Kesin olarak katalogda yazıyor ama.
Sent from my iPhone using Tapatalk