Bayiniz MTV'yi ödedi mi?

Arkadaslar dün aksam saatlerinde vergi dairesine attığım maile cevap biraz önce geldi ,

Bu kadar hızlı bir cevap gerçekten beklemiyordum , tebrik ettim kendilerini.

Gelen cevabı sizle paylaşıyorum, yani mais bu işlemleri halletmesi gerekmiyor muydu ?

Sayın Burak Bey;
Tescil kaydınız güncel değildir. Ruhsat ve noter belgelerinizle/faturanızla plakanızın kayıtlı olduğu Vergi dairesinin merkez şubesine giderek kaydınızı yaptırmalısınız. İnternetten işlem yapılmamaktadır.

İyi çalışmalar
düzeltme işi aslen bayiye düşer ama bastırman gerek. vergi dairesine ya eksik evrak vermişler yada evraklar tam memur yarım iş bırakmış

Son durum: Bayiye MTV'yi ödettim arkadaşlar :)

BENDEDE aynısını diyor nasıl öğrenicez ki bunu ?

Demekki bayiniz henüz ilk taksidini ödememiş aracınızın ,

Ben aramıştım böyle bir durum var , yarın hallediyoruz Burak Bey dediler.. 3 gün sonra bir daha baktım ödenmiş MTV ilk taksidi vergi dairesine de kayıt ettirmişler..

Demekki bayiniz henüz ilk taksidini ödememiş aracınızın ,

Ben aramıştım böyle bir durum var , yarın hallediyoruz Burak Bey dediler.. 3 gün sonra bir daha baktım ödenmiş MTV ilk taksidi vergi dairesine de kayıt ettirmişler..
benimde aklıma kurt düştü bugün aradım 20 gün içinde ödemeyi muhasebe yapacak dediler. neden 20 gün onu sordum evrak mevrak bişey dediler anlamadım yaw

zamanında bızde alırken odemişlerdi ama son gunu odemıslerdi

benimde aklıma kurt düştü bugün aradım 20 gün içinde ödemeyi muhasebe yapacak dediler. neden 20 gün onu sordum evrak mevrak bişey dediler anlamadım yaw

Dert etmeyin , genelde 20 günde yatırıyorlar ben aracı 27 mart da almıstım 16 nisanda yatırmıslardı

Geri