Orada Çalışan Arabayı Silip Süpüren Personelin Yanına Usulca Sokulup Söylerseniz 50 - 100 Bir Şeyler Atarsanız, Allah Ne Verdi İse Yaparlar Araca hihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz geç kalmışsın.Aracı hazırlayanlar hediye filan veremezler.
Zaten 0 alınca firma yakıt doldurmadığı için mecbur en yakın benzinliğe gideceksin oradaki arkadaşlarda şıp diye sıfır aracı tanıyıp birşeyler isteyecek.
Onun için bayii kıl aldırmıyorsa sende aldırma anahtarı al ve çık .Yoksa sıfır diye herkes bişeyler istiyo..
Hatta bizim bir arkadaş plaka işlemlerini maise yaptırmayınca maisden paspasları vermemişler neymiş trafik ve paspas hediyeymiş..
Sana değer verseler söylemeden ufak tefek bişeyler yaparlardı ..Sende kimseye verme 50-100 e kendin bişeyler yaptırırsın hediye olur
Pazarlığı baştan yapmak gerekiyor..
bence bu gibi konuları pazarlık aşamasında konuşmak lazım ben alırken koltuk koruma, park sensörü ve temmuz bandrolünü hediye olarak almıştım.
Biraz geç kalmışsın.Aracı hazırlayanlar hediye filan veremezler.
Zaten 0 alınca firma yakıt doldurmadığı için mecbur en yakın benzinliğe gideceksin oradaki arkadaşlarda şıp diye sıfır aracı tanıyıp birşeyler isteyecek.
Onun için bayii kıl aldırmıyorsa sende aldırma anahtarı al ve çık .Yoksa sıfır diye herkes bişeyler istiyo..
Hatta bizim bir arkadaş plaka işlemlerini maise yaptırmayınca maisden paspasları vermemişler neymiş trafik ve paspas hediyeymiş..
Sana değer verseler söylemeden ufak tefek bişeyler yaparlardı ..Sende kimseye verme 50-100 e kendin bişeyler yaptırırsın hediye olur
Pazarlığı baştan yapmak gerekiyor..
Teşekkürler yorumların için.
Haklısın aracı alırken pazarlık yapmak gerekiyordu. Ama sonuç olarak kurumsal bir firma ve kurumsallığın ve müşteri memnuniyetinin gerektirdiği gibi davranmalarını umuyordum. Ancak satış şefi ve satış müdürü bu belirttiğim gerekliliklerin hiçbirine sahip değiller, ama ben genel müdürlük düzeyinde davama devam edeceğim...