bu nasıl bir skor gözlerime inanamadım valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle güray kardeşim ben aksam da madridden ümitliyim final münich madrid olacak gibi geliyo bana .Gökhan dediğimiz çıkmış oldu sanki?
aynen öyle güray kardeşim ben aksam da madridden ümitliyim final münich madrid olacak gibi geliyo bana .
finalde işin rengi değişir eğer madrid münich olur ise tabi. ama barcelonaya üzüldüm desem yalan olur ii olduBende öyle düşünüyorum. İkisi oynar finali, bu sene Bayern Münich vermez kupayı kimseye
finalde işin rengi değişir eğer madrid münich olur ise tabi. ama barcelonaya üzüldüm desem yalan olur ii oldu
3.gol faul deniyor tamam dogru bence de faul 2.gol ofsayt deniyo ben tam göremedim olabilir ama hakkını vermek lazım münich hemen hemen hiç pozisyon vermedi barcelonaya hiç atak yaptırmadı desek dogrudur yani. iyi çalısmıs dersine münich bence.Pas oranı 67 ye 33 ama adam gibi pozisyon yok Alves filan olmasa hiç atakları olmayacaktı neredeyse...
3.gol faul deniyor tamam dogru bence de faul 2.gol ofsayt deniyo ben tam göremedim olabilir ama hakkını vermek lazım münich hemen hemen hiç pozisyon vermedi barcelonaya hiç atak yaptırmadı desek dogrudur yani. iyi çalısmıs dersine münich bence.