Bayern munich şov :)

bu nasıl bir skor gözlerime inanamadım valla :)

aynen öyle güray kardeşim :) ben aksam da madridden ümitliyim final münich madrid olacak gibi geliyo bana .

Bende öyle düşünüyorum. İkisi oynar finali, bu sene Bayern Münich vermez kupayı kimseye :)

Bende öyle düşünüyorum. İkisi oynar finali, bu sene Bayern Münich vermez kupayı kimseye :)
finalde işin rengi değişir eğer madrid münich olur ise tabi. ama barcelonaya üzüldüm desem yalan olur ii oldu :)

finalde işin rengi değişir eğer madrid münich olur ise tabi. ama barcelonaya üzüldüm desem yalan olur ii oldu :)

Pas oranı 67 ye 33 ama adam gibi pozisyon yok Alves filan olmasa hiç atakları olmayacaktı neredeyse... :)

Pas oranı 67 ye 33 ama adam gibi pozisyon yok Alves filan olmasa hiç atakları olmayacaktı neredeyse... :)
3.gol faul deniyor tamam dogru bence de faul 2.gol ofsayt deniyo ben tam göremedim olabilir ama hakkını vermek lazım münich hemen hemen hiç pozisyon vermedi barcelonaya hiç atak yaptırmadı desek dogrudur yani. iyi çalısmıs dersine münich bence.

Bayern Barcayı Yendi
Bate Bayerni yndi
Fenerbahçe Bateyi Yendi
Gallatasaray FEneri Yendi
Gençlerbirliği Galatasarayı Yendi
Elazığ Gençleri Yendi
Beşiktaş Elazığı Yendi
Akhisar Beşiktaşı Yendi

Dünyanın En İyi Takımı Akhisar :D internette gördüm güzel olmus :D

3.gol faul deniyor tamam dogru bence de faul 2.gol ofsayt deniyo ben tam göremedim olabilir ama hakkını vermek lazım münich hemen hemen hiç pozisyon vermedi barcelonaya hiç atak yaptırmadı desek dogrudur yani. iyi çalısmıs dersine münich bence.

3. gol kesinlikle faul, hakemin yanlış kararları biraz fazlaydı ama maç hak edenin oldu. :)

29800163141117022147224.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ömer abim noktayı koymuş hehe hehe

Geri