Bayanlar ve Gerçekler :)

aşırı temizlik hastası apla çok... aşırı pasaklı da.... :cool:

yeri gelmişken hatırlatayım, çevrenizde çamaşır suyu bağımlısı bayanlar varsa konunun ciddiyeti konusunda önlem almalı, uyarmalısınız, gerektiği gibi durulanmadığı takdirde ciddi tehlikeleri olan bir kimyasal olduğunu ve tam hatırlamıyorum ama durulanması için epey fazla su gerektiğini söylemişti sektörden bir öğrencim.

neler duyuyorum, çamaşır suyuyunu fısfıs şişeye koyup klozet kapağını onunla silen durulamayan bunun adına temizlik diyenler, sonra gelsin cilt kanserleri vb... millet de eşim, annem çok titiz diyip durumu ciddiye almıyor, oysa ki bütün aile risk altında... başta tabii ki kendileri ...

+1 Gerçekten Önemli Bir Konu Abla, Eski Üst Komşumuz Temizlik Hastası İdi Her Gün Camları Siler Balkonları Günde 3 Kez Yıkar ve Günde Hiç Yoksa 4 - 5 Saat Ama Her Allah'ın Günü Elektrik Süpürgesi Çalışırdı, Ardından Güneşli Bir Günde Yine Balkonu Yıkarken Alt Komşunun Balkonda Asılı Olan Çamaşırlarını Islatınca Kadına Linç Girişiminde Bulundurlar, Ardından Kadın Evden Çıkmak Zorunda Kalmıştı, Gülsem'mi Yoksa Üzülsem'mi Bilememiştim qw

pasaklı kadınlar, temizlikçi aplayı tacüz etti he... :cool:

aşırı temizlik hastası apla çok... aşırı pasaklı da.... :cool:

daciacı abi tanımadığın insanın ya da yeterince tanımadığın diyeyim yiyip içmez etmezsen bırak kendi pasaklı kalsın, ha ama ofiste elinden evrak kalmak zorunda kaldın mı işte o iş yaş kadın- erkek beraber çalışılan insanların wc sonrası el yıkayıp yıkamadığına dikkat etmek lazım :D

+1 Gerçekten Önemli Bir Konu Abla, Eski Üst Komşumuz Temizlik Hastası İdi Her Gün Camları Siler Balkonları Günde 3 Kez Yıkar ve Günde Hiç Yoksa 4 - 5 Saat Ama Her Allah'ın Günü Elektrik Süpürgesi Çalışırdı, Ardından Güneşli Bir Günde Yine Balkonu Yıkarken Alt Komşunun Balkonda Asılı Olan Çamaşırlarını Islatınca Kadına Linç Girişiminde Bulundurlar, Ardından Kadın Evden Çıkmak Zorunda Kalmıştı, Gülsem'mi Yoksa Üzülsem'mi Bilememiştim qw

öylelerini hiç anlamıyorum zaten, tamamen bencillik, kendi evi temiz olsun başkasını umursamaz düşmanıma vermesin allah öyle konşu... haha ellerine sağlık ama mahallelinin hehe

pasaklı kadınlar, temizlikçi aplayı tacüz etti he... :cool:

hehehehe evi zaten zor temizliyorlar bir de kendine temiz olan abla batırmış çamaşırları di mi cinayet sebebi hehe

Canlilari da var bunlarin bir de tum evi beyaz doseyip sonra rengi solunca kafayi yiyenleri:)))
Online ve pc harddisk cifleme disinda isim olmaz:) he ogrenci kagitlarini ciflemek tabii bi de an itibariyle yapmaya calistigim gibi:)
Bu bayanlarlardaki cif merakı nedır anlamıyorum gercekten araba pastasından daha kotu heryerı cızıyor halbukı :D

bazı aplalara, pasakda temizlikte dert olmuyor emme... :cool: hevası yetermiş... :eyv

Bu bayanlarlardaki cif merakı nedır anlamıyorum gercekten araba pastasından daha kotu heryerı cızıyor halbukı :D

ah ben de anlamıyorum ben de :D

bazı aplalara, pasakda temizlikte dert olmuyor emme... :cool: hevası yetermiş... :eyv

gerekli hijyen in, düzen out! :tony eskiler güzel bir tabir bulmuş zaten şart*şurt yani :D o evde kadın veya erkek tv kumandasını yere koyup sonra yemek masasına koyuyorsa, ya da yerden çöp alıp çöpe atıyor sonra o ellerle yemeğe, bardak-tabağa elliyorsa isterse her gün evi bal dök yala temizlesin ya da temizletsin evine girmem girsem de bir şey yemem içmem, suyum bisküvim yanımdadır:D

ıyıymış :) ama bızım yıkamaya gelen bayan arabaları leş gibi geneli çok pis bakıyolar arabaya..

Bir erkeğin otomobili, bir kadının evinden daha temizdir.

Bir erkeğin otomobili, bir kadının evinden daha temizdir.

iş bölümlerinin değişmesi lazım eğer yapıldıysa, bakalım mutfak,banyo ve koca evi temizlemek ve ardından temiz tutmak o kadar kolay olacak mı qw

Geri