Başlangıçta meydana gelen ilginç elektrik olayı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gny_gny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malesef öyle değil, aracı çalıştırmak zorunda kalıyorsun..
Sirket aracimiz clio 4 1.5 dci joy yani en boşu. Lakin camlar ve radyo icin karti takmak yetiyor.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşın bahsettiği olay gayet normal, araç yarım kontak yapıyor. Bir süre sonra çalıştırmayınca sistemi kapatıyor.
Ben başka kötü bir handikaptan bahsedeyim; araç yarım kontak yapınca cam açıp kapatamıyoruz. İlla aracı çalıştıracaksın bunun için bu çok kötü bi durum. Aracı stop ettikten sonra bi süre cam aç kapa yapıyor fakat çok uzun bi süre değil. Ondan sonrada yine cam aç kapa için tekrar çalıştırmak zorundasın..

Bu handikap bildiğim kadarıyla kart takılı değilken oluyor. Kart takılıyken açılıyor diye hatırlıyorum.

Capturda da ay sistem.Versiyon fark ediyormu bilmiyorum ama ilk star ile yarım kontakta camlar açılabiliyor. Şayet araç stop ettiğinde 5 dk sanırım hareketsiz araç içerisinde beklendiğinde tüm enerji kesiliyor.Teyp vs çalışmıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu handikap bildiğim kadarıyla kart takılı değilken oluyor. Kart takılıyken açılıyor diye hatırlıyorum.

hiç bu şekil denememiştim. ki zaten şu kart olayı çok iyi cuzdanımda duruyor hep. clionun en sevdiğim özelliği diyebilirim

Yarım kontak yapıyor tamam da 2 sn sonra hemen geri kapatıyor. Teypte dahil. Bu normal mi ?

2 sn sonra kapatıyorsa bence sıkıntı. Servise gidin bence.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kart takılıyken yapıp yapmadığını hiç denemedim ama takınca cam aç kapa yapıyorsa çok iyi. İlk fırsatta deneyecem..

Biraz önce denedim, kart takılıyken çalıştırmaya gerek kalmadan cam açıp kapanabiliyormuş. Uzun zamandır bana sıkıntı olan bi durumdu çözmüş oldum. Aydınlattığın için teşekkürler :)

Geri