- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balatanızın kalınlığına bakmalısınız 1 2 mm bile fark ediyor eğer incelme varsa bitmiş diyebiliriz fotoğraflarda görünen baskı ve volant bunların üzerinde yanıklar oluşmuş bu da balatanızın aşındığı anlamına gelir birde bitip bitmediği değişimden sonra kendini farkettirmiştir yeni baskı balata daha dipte kavrama yapar
Evet dipte yapiyor simdi. Ama pedalda tepe noktasinda bosluk var. Havayi aldi pompaladi ama o bosluk icin bu kalacak dedi. Yoksa patlar dedi. Simdi de alisik olmadigim icin o bosluga zorlanıyorum acikcasi. Bu bosligu aldirmalimiyim. Bosluk derken şöyle. İlk basarken tepe noktasi 2 veya 3 cm den bahsediyorum. Daha sonrasinda zaten kavrama ve vites gecisi yapıyor
Tamamdır o halde sorun yok. Alisiyorum yavas yavas. Cok farketti serilesti aracevet o boşluk olması normal eğer olmazsa hafifte olsa debriyajda ayırma yapacaktır bu da baskı balatayı daha çabuk bitirmesine sebep olabilir trafikte ayağın sürekli pedal üzerinde kalması ile aynı durumu oluşturur zaten bir süre sonra alışacaksınız bu duruma bende yeni baskı balata değiştittirdim çabuk alıştım