Basit ama kullanışlı

m.gokceoglu

Denizli , T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba bir kaç hafta önce yapmış olduğumuz kapalı garaja uzun iknalar sonucu motor almayı babama kabul ettirdim(montaj benden olunca fiyat baya düşük çıktığı için oda hihi). kumandasını her seferinde eline al aç yerine koy zor geldiği için kumandayı araçla bütünleştirmeye karar verdim. ve megane 1 kilit ışığının olduğu yeri seçtim. lamba çapı 16mm idi ve bende 16 mm ışıklı bir buton aldım. sonrasında butonun ışık kısmını kapı kilidi ışık kablosuna ve kumandanında açma kapama tuşuna paralel hat alıp butonun kontak uçlarına bağladım ve orjinal bir tasarım ortaya çıktı. eğer sizinde bu tarz kumandalı giriş yerleriniz var ise böyle bir uygulama yapabilirsiniz. oldukça pratik oluyor.

önce yeni garajın resimleri :goz
Ekli dosyayı görüntüle 13821Ekli dosyayı görüntüle 13817

acemi bir çizim ile basitçe şeması

Ekli dosyayı görüntüle 13818

buda uygulanmış hali

Ekli dosyayı görüntüle 13819Ekli dosyayı görüntüle 13820

eline sağlık :) inşallah bi gün ben de kapalı garaj sahibi olurum :D

eline sağlık :) inşallah bi gün ben de kapalı garaj sahibi olurum :D

inşallah :) eski arabamızın üzeri kapalıydı sadece, güneşten dolayı stoplarda solma kırılma geçiş yolunun yanında olduğundan çizilme oluyordu. arka bahçede köklü bir değişim yaparak bu hale getirdik:D

inşallah :) eski arabamızın üzeri kapalıydı sadece, güneşten dolayı stoplarda solma kırılma geçiş yolunun yanında olduğundan çizilme oluyordu. arka bahçede köklü bir değişim yaparak bu hale getirdik:D

baya köklü bir değişim olmuş :D güzel günlerde kullanın çok beğendim qw imkanlar doğrultusunda çok iyi yani. bizim tamponlar harita gibi sokakta durmaktan :))

Vayy be çok güzel gerçekten keşke bizde apartman dairelerine sıkışmamış olsaydık.Büyük şehirlerde yaşamak bazen çok bunaltıcı oluyo hele benim gibi şehrin en işlek caddesinde oturanlar ve arabası olanlar için hayat daha bi zor yorgun argın eve geliyosun park yeri kalmamış uzağa park etsen için rahat olmuyor apartmanın altındaki garaja orjinal yükseklikte bi aracın girmesi mümkün değil anca hummer jip falan girer tabi onunda tavanı takılır.Keşke benimde böyle bi park yerim olsaydı kapıyı inip elle açmaya razıyım :(

Vayy be çok güzel gerçekten keşke bizde apartman dairelerine sıkışmamış olsaydık.Büyük şehirlerde yaşamak bazen çok bunaltıcı oluyo hele benim gibi şehrin en işlek caddesinde oturanlar ve arabası olanlar için hayat daha bi zor yorgun argın eve geliyosun park yeri kalmamış uzağa park etsen için rahat olmuyor apartmanın altındaki garaja orjinal yükseklikte bi aracın girmesi mümkün değil anca hummer jip falan girer tabi onunda tavanı takılır.Keşke benimde böyle bi park yerim olsaydı kapıyı inip elle açmaya razıyım :(

Evet haklısınız park yerleri sıkıntı oluyor şehir içinde. Ama bu uygulama kumandalı girişi olanlar için çok hoş, aracın bir donanımı gibi oluyor, kumandayı aramamakta cabası :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerine sağlık kardeşim.;)

Emeğine sağlık kardeşim,orjinal bir çalışma olmuş...

teşekkür ederim abi

Geri