5 May 2012 Konuyu Başlatan #101 scaloni Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 0 son 1.5 saat. işten çıkınca hemen parçaları boyamaya bırakıcam. ordan balata far ve stop karartma. ordanda tekirdağa geçicem.
son 1.5 saat. işten çıkınca hemen parçaları boyamaya bırakıcam. ordan balata far ve stop karartma. ordanda tekirdağa geçicem.
5 May 2012 #102 Lnc59Clio Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 May 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 33 far işi bigünde olucak iş değil ama bgn başlansa yarına anca biter
7 May 2012 Konuyu Başlatan #103 scaloni Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracın şimdiki halini gören noldu kazamı yaptın diyor. bütün çıtalar ve ön taraf havalandırmalar çıktı. çarşamba günü gidip alıcam. far karartma işini anlamadım bi türlü denk gelmiyo. cumartesi anca parçaları bırakabildim ve çorluya gittim. artık hangi gün rahat zamanım olursa far işini o gün halledicem.
aracın şimdiki halini gören noldu kazamı yaptın diyor. bütün çıtalar ve ön taraf havalandırmalar çıktı. çarşamba günü gidip alıcam. far karartma işini anlamadım bi türlü denk gelmiyo. cumartesi anca parçaları bırakabildim ve çorluya gittim. artık hangi gün rahat zamanım olursa far işini o gün halledicem.
14 May 2012 Konuyu Başlatan #104 scaloni Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracın yakın çekimlerini birazdan eklicem. jantlarıda bu akşam taktırıyorum.
14 May 2012 Konuyu Başlatan #105 scaloni Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracın üzerine bu akşam takılacak olan jant modeli....