BASARSOFT 2022.03 Harita güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pojeck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2023 başarsoft haritası

canefe53 kardeşim bu paylaştığın 2023 harita mı

evet kardeşim, fakat lgu uzantısı olması gerekiyor ustalar halkledip buradan paylaşacaklarını ümit ederek paylaştımn

evet kardeşim, fakat lgu uzantısı olması gerekiyor ustalar halkledip buradan paylaşacaklarını ümit ederek paylaştımn
Caner bey dosya inmiyor izin istiyor red diyor.. Bu dosyayı ancak Gençosman rumuzlu kardeşim LGU ya çevirebilir. Ben denedim olmadı. Yine de teşekkürler.

Caner bey dosya inmiyor izin istiyor red diyor.. Bu dosyayı ancak Gençosman rumuzlu kardeşim LGU ya çevirebilir. Ben denedim olmadı. Yine de teşekkürler.
Arkadaşlar haritayı buldum. Yoğunluktan uğraşamadım. Birkaç gün içinde oluşturup forumda paylaşırım.

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar haritayı buldum. Yoğunluktan uğraşamadım. Birkaç gün içinde oluşturup forumda paylaşırım.

Allah razı olsun kardeşim.

ALLAH cc senden razı olsun kardeşim

Merhaba, 4.1.0 kullananlar içinde lgu paylaşabilir misiniz veya daha önce gençosman arkadaşımız nng olarak halletmişti yine paylaşabilirseniz harika olur.

Allah razı olsun

Gençosman1453 kardeşim Allah razı olsun. Sen de olmasan işimiz zor. Bir türlü Lgu ya çevirmeyi öğrenemedim.

Merhaba teğmenim

2023 harita lgu olarak tamamlandı mı? Teşekkürler.
Gençosman1453 kardeşim Allah razı olsun. Sen de olmasan işimiz zor. Bir türlü Lgu ya çevirmeyi öğrenemedim.

Geri