Osman bey ellerinize sağlık bu linki indirip usb ye atıp öyle yapacağım demi başka bir işlem yapmamıza gerek var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet cihaz açılıp kapanacak en son müzik sesi gelince yüklenmiş oluyor güle güle kullanın.Osman bey ellerinize sağlık bu linki indirip usb ye atıp öyle yapacağım demi başka bir işlem yapmamıza gerek var mı?
Daha önce yüklenen harita basarsoft haritası olmalı. önceki haritanızın ne olduğunu biliyormusunuz?9.1.3 te çalışmıyor. Sorun ne olabilir teşekkürler.
Basarsoft güncel diyor bende haritayı netten bulup lgu yapıp paylaşıyorum Allah razı olsun demeniz yeterli. Yamyamlara ortalığı bırakmıycaz.Osman bey yükleme yaptım güncelleme oldu son güncel yollar mevcut demi emeklerinize sağlık dışarıda yaptırsaydım en az 200 tl isterlerdi sizin gibi iyi insanlar var oldukça sırtımız yere gelmez Allah razı olsun sizden
Yüklenmemesine üzüldüm. sorunsuz yükleyen arkadaşlar var. usb bellekte sıkıntı olabilir birde usb değiştirip deneyin benimde başıma geldi bazen sorun çıkarabiliyorlar.daha önceki de başarsoft. Yine de teşekkürler.