BASARSOFT 2022.03 Harita güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pojeck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osman bey ellerinize sağlık bu linki indirip usb ye atıp öyle yapacağım demi başka bir işlem yapmamıza gerek var mı?

Osman bey ellerinize sağlık bu linki indirip usb ye atıp öyle yapacağım demi başka bir işlem yapmamıza gerek var mı?
Evet cihaz açılıp kapanacak en son müzik sesi gelince yüklenmiş oluyor güle güle kullanın.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9.1.3 te çalışmıyor. Sorun ne olabilir teşekkürler.

9.1.3 te çalışmıyor. Sorun ne olabilir teşekkürler.
Daha önce yüklenen harita basarsoft haritası olmalı. önceki haritanızın ne olduğunu biliyormusunuz?

daha önceki de başarsoft. Yine de teşekkürler.

Eline sağlık

Osman bey yükleme yaptım güncelleme oldu son güncel yollar mevcut demi emeklerinize sağlık dışarıda yaptırsaydım en az 200 tl isterlerdi sizin gibi iyi insanlar var oldukça sırtımız yere gelmez Allah razı olsun sizden

Osman bey yükleme yaptım güncelleme oldu son güncel yollar mevcut demi emeklerinize sağlık dışarıda yaptırsaydım en az 200 tl isterlerdi sizin gibi iyi insanlar var oldukça sırtımız yere gelmez Allah razı olsun sizden
Basarsoft güncel diyor bende haritayı netten bulup lgu yapıp paylaşıyorum Allah razı olsun demeniz yeterli. Yamyamlara ortalığı bırakmıycaz.

daha önceki de başarsoft. Yine de teşekkürler.
Yüklenmemesine üzüldüm. sorunsuz yükleyen arkadaşlar var. usb bellekte sıkıntı olabilir birde usb değiştirip deneyin benimde başıma geldi bazen sorun çıkarabiliyorlar.

Çok teşekkür ederim çok sevindirdiniz bizi bendeki 2019 du sayenizde güncel oldu ayağınız taşa değmezsin Allah razı olsun sizden

Geri