Başarsoft 2020.03 Türkiye Haritası İgo

Teşekkürler

Hocam merhaba haritayı güncelledim ama GPS bulmuyor galiba sys.txt dosyasını sildim yanlışlıkla rica etsem o Metin belgesini gönderebilir misiniz.

Evren81 hocam azminize hayran kaldım cidden bu aralar forumda navigasyon güncellemelerini takip ediyorum. Darısı benim başıma inşallah en kısa zamanda deneyeceğim

Ne yaptım, ne ettiysem şu micom ayarlarından güncelleme işini halledemedim. Yok mu .lgu olarak USB’ye yükleyip, güncellememiz için yardımcı olabilecek bir arkadaş?

Hocam bende uğraştım ama çözüm bulamadım lgu yapmayı da denedim sorunlu. lgu dosyası yapabilen birisi yardımcı olsa keşke

Hocam bende uğraştım ama çözüm bulamadım lgu yapmayı da denedim sorunlu. lgu dosyası yapabilen birisi yardımcı olsa keşke
Ahh ahh ben ne dil döktüm forumda. Bir Allahın kulu düzgün çalışan lgu programını vermedi. Çok uğraştım lgu formatında ne yaptıysam yükleyemedim. 3 çeşit lgu programı ile denedim olmadı. Ellerinde olanlar işi ticarete dökmüşler. Ben gerek wince den gerek harita güncelleme menüsünden yapabiliyorum. Ahh o lgu programı bir elime geçse anında oluşturup foruma salarım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam benim aracımın gündüz farları kendi kendine yanıyordu serviste birşeyler yaptılar sorun daha yok ama radyo kodu silinmiş herhalde Renault port ta ki kod geçersiz aradım sordum yetkili serviste kod sifirlanacak dedi öyle kaldı

Ahh ahh ben ne dil döktüm forumda. Bir Allahın kulu düzgün çalışan lgu programını vermedi. Çok uğraştım lgu formatında ne yaptıysam yükleyemedim. 3 çeşit lgu programı ile denedim olmadı. Ellerinde olanlar işi ticarete dökmüşler. Ben gerek wince den gerek harita güncelleme menüsünden yapabiliyorum. Ahh o lgu programı bir elime geçse anında oluşturup foruma salarım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinizdeki programlar yapmak için yeterli. Sadece yapmayı bilmiyorsunuz. Nasıl yapıldığını öğrenin lgu2dir, dir2lgu işi görür.

Merhaba !
Harita yüklemesi yaptım ! Ancak lisansınız bu haritaya uymuyor uyarısı aldım. Sebebi nedir acaba ?

Geri