BAM&TRS Coupe Motorlara Bahçe Hortumuyla Dalmaca :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BamBam

Murat ÖZDEMİR ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1Mayıs tatilini fırsat bildik pazartesiyi de kafa tatili ilan ettik, haftasonundan Semih (TRSemih) eşi, ben ve eşimle birlikte Kuşadasına tatile gittik...Yedik içtik eğlendik :cool:, hatunlardan ilk fırsat bulduğumuz anda yazlıkçı spec coupelere yaz temizliği yaptık ;) Adam bahçe hortumuyla daldı yine motorlara hehe

"Kim demiş motora su vurulmaz diye!!!" sloganıyla; buyrun flash fash flash vidyomuz ve muhtelif fotolarımız:

111msd.jpg

Bi üç saate yakın detaylı temizlik sonucunda tepeden tırnağa gıcır gıcır olduk....

112dh.jpg

113agq.jpg

114dy.jpg

116yf.jpg

115uai.jpg

117yl.jpg

Coupe'den başka bişey görmeyen adam:

118ivy.jpg

Yıkamalardan sonra photo-shoot için Güzelçamlı Milli Parka gittik fotolar Semih'te güzel bi konu da ondan bekliyoruz....

çok pis motor yıkarım hehe
kupeler tepeden tırnaga hicyenik oldu epey yorulduk ama değdi.

fotoları ayarlayayım, devamını getireceğim :)

kuşadasında neredesiiniz?

kuşadasında neredesiiniz?

İdareciler Sitesi...Kuşadası Kipayla deniz arasında bi yerde kalıyor...

Hey maşallah :) olm öldünüz bittiniz siz. Kuşadasına gidiyosunuz haberimiz olmuyor bilsem bende kıbrısa gitmez yanınıza gelirdim :P

çok iyi olmuş abi kaçamak iyidir:)
araçlarada maşallah :)

Maşallah iyi çimmiş coupeler:D Ankara'nın araba yıkama işleride Semih'ten sorulur artık...:D

Ya motoru suyla yıkmayın derler RFC bir sorunu daha çözdüü :)

Maşallah pırıl pırıl olmuştur, arabada temiz olmasını en sevdiğim yer motor bölümü :)
Ama bende o cesaret yok valla hortum falan sıkamam :D

Valla az olmuş, içine,bagaja girişseydiniz (: bide orda amca var Semihi izliyor.

Geri