< BAM Coupe --> Far Karartma + Tampon Izgara İptali >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten çok iyi olmuş. Benimde tampon boyasına ihtiyacım var. o arada diş sökme işini gerçekleştirebilirim...

Yurdum yollarında, hele de uzun yollarında çok vakit geçiriliyorsa arada tamponu boyamak şart oluyor malesef...arada kılçıklar da kaybolur on numara olur :)

BAM la foto çektirmek istiyorum :D

Sen ne zaman geliyosun Hakan bu taraflara?? deneme için cd hazırlıyorum :D

su final sınavlarını bir atlatıyım 2 hafta sonra yaptırcaz artık aklıma soktunuz bir kere hehe

Kaşıntı tuttu bi kere tedavisi belli :)

fena olmuş maşallah

Eyvallahhh...

Harika duruyor,kazasız belasız kullansın...:eyv

gercekten cok guzel olmus yanlız bu farların camını nasıl söktünüzbaya bir zorluyor megane 1 farları

gercekten cok guzel olmus yanlız bu farların camını nasıl söktünüzbaya bir zorluyor megane 1 farları

Teşekkürler...Operasyon kapalı kapılar ardında gerçekleşti Aytuğ bilemiyoruz...ama işçilik sağlam, daha önce yaptıranlarda hiç sıkıntı yok...

Kimse ücreti ve nerde yaptırabılcegımızı sölemıyor bak bır angaralı olarak kıskanıyorum gitcek biyerimiz yokmu :D

bu sitem kime, neye? daha önce sorduğunu hatırlamıyorum. sen yaptırıcam de, yardımcı olmazsak o zaman sitem et (;

sitem degıldı aslında esprı olarak solemıstım .. sildim yorumları kımse rahatsız olmasın

Çok güzel ve hoş olmuş güle güle kullan

Coupelerde Mutlaka Yapılması Gereken Şey kılçık temizliği mükemmel ...elinize sağlık..
benim coupe de bi el atsanız:eyv

offfffffffffffffff beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... MAASALLAH bu kadar yakısır ne diyeym

Geri