31 Tem 2013 Konuyu Başlatan #11 Zenx Metin KESKİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2013 Mesajlar 133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 C.Kaan' Alıntı: Ürün Güzel Gözükmekte Halı Olması Benim İçin Ayrı Bir Artı Yön Halı Paspas Olduğunda Çıplak Ayak Kullanırım Aracı 12 3 Genişletmek için tıkla ... TIRcı stylaaa hehe
C.Kaan' Alıntı: Ürün Güzel Gözükmekte Halı Olması Benim İçin Ayrı Bir Artı Yön Halı Paspas Olduğunda Çıplak Ayak Kullanırım Aracı 12 3 Genişletmek için tıkla ... TIRcı stylaaa hehe
31 Tem 2013 #12 Clio4 Icon Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Tem 2013 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 renault un kendi sitesindeki aksesuarlar bölümünde halılar var renk çeşidi bol olan aslında onlardan fiyat alsak veya ben fiyatlarını bilmiyorum Renault-Modeller-Binek Araçlar-Clio-Yeni Clio-Aksesuarlar şöyle linki de paylaşayım oradan renkli halı paspaslar diye geçiyor benim şahsen baya hoşuma gitti
renault un kendi sitesindeki aksesuarlar bölümünde halılar var renk çeşidi bol olan aslında onlardan fiyat alsak veya ben fiyatlarını bilmiyorum Renault-Modeller-Binek Araçlar-Clio-Yeni Clio-Aksesuarlar şöyle linki de paylaşayım oradan renkli halı paspaslar diye geçiyor benim şahsen baya hoşuma gitti