Gördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Usta'm Kışın karda , soğukda etkisini çok görüceğimi düşünüyorum malum soğuk havada motorun ısınıp o sabah soğuğunda aracın içinde titreyip kaloriferlerin sıcak vermesini bekleyene kadar ortalama 45 saniyede ısınmış oluyor bu çok güzel olucak gibiHayırlı olsun kardeşim,faydalı bir donanım...
Montajı eylül ekim sonu gibi yeni araca yapmayı planlıyorum artık megane 2 , corolla ,cruze hangi araç olursa markada kararsızız detaylı montaj anlatıcağımMontajı merakla bekliyoruz
Kubilay abim çok teşekkür ederim tam istediğim gibi bir uğraş çıktı bana vallahiBu iş senin işin Emre sana güveniyorum
Abi ben söküp takma işlerine bayılırım , aracı aldığım ilk gün komple soyup izolasyon yapmıştım kapı döşemelerine kadar . megane 2 alsam en fazla 1 sene sonra onuda tavana kadar soyup izolasyona girişirim Montaj aşamasında kesinlikle anlamıycam bol bol resim ve kaliteli video çekiceğimGördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.
Kışa Doğru Bende Orjinal Rus Malı Olan ve Lada İçin Üretilen Koltuk Isıtma Setlerinden Almayı Düşünüyorum 275 Lira Burada Ön 2 Koltuk Fiyatı, Gerçekten Çok Güzel Bir Donanım Tek Sıkıntı Zaten Benim Kalorifer Güneş Gibi Yakıyor Koltuk Isıtmaları'da Taksam Arabayı Yakarmıyız ? Diye Düşünüyorum qw