Bakın burada ne var :) ( Resm )

Gördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.:eyv

Hayırlı olsun kardeşim,faydalı bir donanım...
Teşekkür ederim Usta'm :) Kışın karda , soğukda etkisini çok görüceğimi düşünüyorum malum soğuk havada motorun ısınıp o sabah soğuğunda aracın içinde titreyip kaloriferlerin sıcak vermesini bekleyene kadar ortalama 45 saniyede ısınmış oluyor bu çok güzel olucak gibi :)
Montajı merakla bekliyoruz:eyv
Montajı eylül ekim sonu gibi yeni araca yapmayı planlıyorum artık megane 2 , corolla ,cruze hangi araç olursa markada kararsızız detaylı montaj anlatıcağım :)
Bu iş senin işin Emre sana güveniyorum :eyv
Kubilay abim çok teşekkür ederim tam istediğim gibi bir uğraş çıktı bana vallahi :) :)
Gördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.:eyv
Abi ben söküp takma işlerine bayılırım , aracı aldığım ilk gün komple soyup izolasyon yapmıştım kapı döşemelerine kadar . megane 2 alsam en fazla 1 sene sonra onuda tavana kadar soyup izolasyona girişirim :) Montaj aşamasında kesinlikle anlamıycam bol bol resim ve kaliteli video çekiceğim :)

Kışa Doğru Bende Orjinal Rus Malı Olan ve Lada İçin Üretilen Koltuk Isıtma Setlerinden Almayı Düşünüyorum 275 Lira Burada Ön 2 Koltuk Fiyatı, Gerçekten Çok Güzel Bir Donanım Tek Sıkıntı Zaten Benim Kalorifer Güneş Gibi Yakıyor Koltuk Isıtmaları'da Taksam Arabayı Yakarmıyız ? Diye Düşünüyorum qw

Kışa Doğru Bende Orjinal Rus Malı Olan ve Lada İçin Üretilen Koltuk Isıtma Setlerinden Almayı Düşünüyorum 275 Lira Burada Ön 2 Koltuk Fiyatı, Gerçekten Çok Güzel Bir Donanım Tek Sıkıntı Zaten Benim Kalorifer Güneş Gibi Yakıyor Koltuk Isıtmaları'da Taksam Arabayı Yakarmıyız ? Diye Düşünüyorum qw

İmkanın varsa uygulamayı yazın yap kışın kullan derim arkadaşım 2 paket cırt denilen klipsli bağlardan alınınca tüm işlem güzelce biter zor olucak tek tarafı orjinal koltuk yüzlerini sökmek olucak ama yine geri toplanır sıkıntı yok her türlü girişirim bu işe tabi kendi aracımda :D Kaloriferler kuvvetli gerçekten de bu uygulamanın en iyi tarafı sabah çalıştırınca motor ısınana kadar donuyor insan titriyor arabada bunu aradan çıkarmış olucaz gibime geliyor

güzel bişey aslında ama dikkatli uygulamak lazım

İyi işçilik lazım bu işe , koltuk yüzlerini süngerden ayırıp doğru şekilde toplayamadıkdan sonra koltuk kılıfları kırışık durursa uygulamanın anlamı yok :) Elektrik bağlantısındada sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum zaten röle ile desteklerim :)

​Sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim şimdiden kolay gelsin.:eyv

güzel bişey aslında peki pedin kullanım ömrü nekadar bilginiz var mı ?

Bencede güzel karta kışta ilk binildiğinde iyi olucaktır kesinlikle , kullanım ömrüne gelince ısıtmalı koltuk arızasıyla karşılaşan henüz görmedim çok yaygın bi özellikde değil aslında , artık kullandıkça ben yazıcağım durumu :)

Geri