sonunda bugun bakıma kalan 30 diye uyarı çıktı. bakalım neler yaşayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yarın yaptırcam inşallah bakımı. Yağın durumuna göre usta yağı boşalttıktan sonra, yeni yağı koymadan önce bir 10 numara yağ koyup birkaç dakika çalıştırız onu da boşaltırız dedi. Yıllardır minibüs işleten biri de öyle demişti. Ancak ben benzinli motorun yağı çok kirlettiğini düşünmüyorum. Yarın bakacağız artık. Sonuçları paylaşırım. Ancak hala 5w 40 mı 5w 30 mu karar veremedim.
polen filitresini değiştirmek çok kolay ön yolcu koltuğu tarafında vites konsulunun arkasında kapakta vida var onu söküp kapağı çıkaraıyosun filitre kızaklı kendine doğru çek gelir. ön koltuğa birisinin oturdunu varsay oturan kişinin sol ayak ucu hizasında filitrenin yeriArkadaşlar sanayide yaptırdım bugün bakımı. 4.5 litre yağ aldı. Elf evolotion 5w 30 yağ koyduk. Yağ filitresi orjinal takıldı.hava filitresi değişti. Ancak polen filitresinin yerini bulamadığımız için değiştiremedik toplamda 145 tl. herşey dağil. poleni de değiştirseydik 165 tl olacaktı. bence çok makul. Bilginize...
çok teşekkür ederim. Gün içersinde gideririm merakımıpolen filitresini değiştirmek çok kolay ön yolcu koltuğu tarafında vites konsulunun arkasında kapakta vida var onu söküp kapağı çıkaraıyosun filitre kızaklı kendine doğru çek gelir. ön koltuğa birisinin oturdunu varsay oturan kişinin sol ayak ucu hizasında filitrenin yeri