Bakıma erken gitmeli miyim

fabrika çıkışı ilk bakım olduğundan 10bin de erken yağ ve filtre değiştirmek uygun olur. bundan sonra 20bin yada 1 yıl periyoduna uyabilirsin. ya serviste yaptır kaydı açılsın yada kaydı olmasın istiyorsan dışarıda yaptır. şayet dışarda yaptırırsan garanti şartları devam etmesi için 20binde yada haziran 2018 de serviste bakımını yine yaptırman gerek

6 yıl önce bende erken değiştirmiştim ilk yağı ve yağ filtresini. sonra rutin bakım süresine uydum

fabrika çıkışı ilk bakım olduğundan 10bin de erken yağ ve filtre değiştirmek uygun olur. bundan sonra 20bin yada 1 yıl periyoduna uyabilirsin. ya serviste yaptır kaydı açılsın yada kaydı olmasın istiyorsan dışarıda yaptır. şayet dışarda yaptırırsan garanti şartları devam etmesi için 20binde yada haziran 2018 de serviste bakımını yine yaptırman gerek

6 yıl önce bende erken değiştirmiştim ilk yağı ve yağ filtresini. sonra rutin bakım süresine uydum
hiç bir servis sii olması gerektiğinden geç çağırmaz. erken çağırır geç çağırmaz buna emin olabiliriz. arkadaşların da dediği gibi işin duygusal boyutu da var 20000 veya 1 yıl zaten 1 yılda 20000 yapmıyorsunuz sanırım dolayısıyla erken de yapmış olursunuz. benim bir yıl 13000 de dolmuştu

Karacan nickli arkadaşın yazdıklarına ben de katılıyorum. Her 0 araç aldığımda ilk yağ ve filtre değişimini azami 5.000 km'de yaptırıyor, daha sonra rutin 20.000 km veya 1 yıl aralığını uygulamaya başlıyorum.

Geri