Bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eroll06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankarada bu ürünleri uygun bulabileceğmiz yer neresi var bilen arkadaşkar adres verirlerse değerlendiririz

Mais in orjinal filtreleri hva 60 polen 60 70 arası yağ filtredi 20 30 tl arası fiyat internet te bu ürün gupları için mais ürünü olması çok önemli mi sizce zira diğer markalar aradında fiyat farkı bariz var sizce mais grubu olmalı mı illa

Orijinal parca kullanmak her zaman daha iyidir.. hele ki cok ucuk degilse.. bmw servisinde calisan bir arkadasim var, onunla konusurken bir olaydan bahsetmisti. Adamin birisi garantisi yeni biten 520 i aracina yan sanayi hava filtresi taktirmis disarida ve bir sure sonra arac stop etmis(ne kadar kullanmis bilmiyorum). Arac calismayinca cekici ile servise getirilmis. Acip baktiklarinda tum hava filtresi cekim kuvvetinden paramparca olup motora giden akisi kesmis.. parcalanan filtre hava akisini kesince motorda zamanlama farki olusarak motoru mahvetmis(tam teknik olarak bilemiyorum olayin olus seklini) komple sandik motor getirtilmis mecburen.. yani hava filtresi kadar kucuk bir kalem dahi 50-100 tl den kacmak isterken insanin basina cok buyuk dertler acabiliyor imis.. ben sahsim adina hep orijinal parcalar kullandim bu gune kadar.. bu hikayeyi duyunca dogru yoldaymisim diye ayrica sevinmistim

aracınız dört yaş üzerinde ise yetkili servislerde periyodik bakım ve mekanik işlemlerde % 20 indirim var. Şu an bakım da en düşük periyodik bakım ücreti 484.00 lira. Eğer % 20 indirim alabilirseniz 390 lira civarında yaptırabilirsiniz. Saygılar. İyi sürüşler.

ben internetten bosch filtre seti ve motul 5 40 yağ aldım 190 tl tuttu işçilik ne kadara patlar bilmiyorum

Arkadaslar dun bakimi sasmaz oto sanayide yaptirdim. Elf yag + polen filtresi + hava filtresi + yag filtresi toplam iscilik dahil 180 lira. Yardimlariniz icin tsk

Bu arada armut.com diye bir site var yaziyosunuz arabaya ne yaptirmak istediginizi size teklif geliyor baya faydali buldum bilginize.

Arkadaslar dun bakimi sasmaz oto sanayide yaptirdim. Elf yag + polen filtresi + hava filtresi + yag filtresi toplam iscilik dahil 180 lira. Yardimlariniz icin tsk

Normal fiyat. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri