Bakım Candır...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun abi allah kaza bela vermeden bir sonraki bakımına ulaştırsın :eyv

Mustafa abi trigeri degistirdin mi
Bakimin hayirli olsun

Ben degistircem 4.bakimda degisir dediler bu bakimda haftaya bakima gidiyorum bide protec bütün servislerde var mi bende düşünüyorum mantıklı geldi ama cekiste filan fark oldumu

Bende diyorum kulaklarım neden çınn çınn ötüyor bugün açma böyle konular Usta 11'e kötü örnek teşkil etmekte:))hayırlı olsun kazasız belasız nice bakımlara:eyv

Ben degistircem 4.bakimda degisir dediler bu bakimda haftaya bakima gidiyorum bide protec bütün servislerde var mi bende düşünüyorum mantıklı geldi ama cekiste filan fark oldumu
Kısa mesafede denedim bariz fark var, yarın Silivri'ye muayeneye götüreceğim, uzunda deneme şansım olur, motorun sesi bile değişti sanki, yeni yağdan mı yoksa kurumlar gitti ondan mı bilemiyorum ama fark var motor rahatlamış görünüyor...

Hayırlı olsun bakım. Allah kaza bela vermesin.

​Maşallah Mustafa abi , allah kaza bela vermesin..

Bende diyorum kulaklarım neden çınn çınn ötüyor bugün açma böyle konular Usta 11'e kötü örnek teşkil etmekte:))hayırlı olsun kazasız belasız nice bakımlara:eyv

Hayırlı olsun bakım. Allah kaza bela vermesin.

​Maşallah Mustafa abi , allah kaza bela vermesin..
Eyvallah beyler...:eyv

Abi muayeneye götüreceğim yazınca acaba benim ki ne zaman diye baktım , bu gün sonmuş:) iyi ki hatırlattın sağol :)

Geri