Bakalim Nasil Olucak ? ( 32HR034 )

Evet Arkadaşlar Heycanlı Bekleyiş Sona Erdi ve İşlem Tamam Umarım Beğenirsiniz , Benim İçime Sindi , Umarım Sizde Beğenirsiniz :eyv :eyv

acaba diyorum gösterge üstünü de mi boyatsan abi. güzel olmus güle güle kullan :eyv

acaba diyorum gösterge üstünü de mi boyatsan abi. güzel olmus güle güle kullan :eyv

Tesekkurler Gokhan , Bende dusundum fakat guneslı zamanlatrda cama yansır buda senı yorar dedıler .. Bu yuzden yaptırmadm :eyv

Tesekkurler Gokhan , Bende dusundum fakat guneslı zamanlatrda cama yansır buda senı yorar dedıler .. Bu yuzden yaptırmadm :eyv
güneş çkınca üzerine bez örtersin :D onu düşünemedim ben ii demişler mantıklı :eyv

Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan kardeşim. Ama ben her zaman orjinalinden yanayım. ;)

güle güle kullan, açmış iç ortamı. sırada iç kapı kollarımı var

geçerli abim çok güzel olmuş :) güle güle kullan :)

Tesekkurlerrr Arkadaslar :eyv :eyv

güle güle kullan, açmış iç ortamı. sırada iç kapı kollarımı var

Tesekkurler , evet bundan sonraki proje o :eyv :eyv

güzel duruyor acaba göğüs kaplansa nasıl olur ben de onu merak ettim :)

güle güle kullanın siz beğendiyseniz sorun yok.gösterge siperliğini makyajlı kasa siperliği almanızı tavsiye ederim yumuşak malzeme.göğüsteki yumuşak malzeme ile aynı hem çıtırtı yapmaz hem de daha kaliteli durur

Geri