Bagaj kisimindaki sesss

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SRK-YZG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bagajdan gelen ses bende de vardı hemen gittim servise 30 saniye de ayarladılar ses mes gelmiyor 10 aydır kullanıyorum bi sıkıntı fark etmedim eğer araç garantili ise herseyden önce servise götürün ve baktırın tavsiye ederim

bagajdan gelen ses bende de vardı hemen gittim servise 30 saniye de ayarladılar ses mes gelmiyor 10 aydır kullanıyorum bi sıkıntı fark etmedim eğer araç garantili ise herseyden önce servise götürün ve baktırın tavsiye ederim

30 saniyede anca sprey sıkılır, sadece spreyle bu kadar uzun zamandır sorunsuz olması güzel, aman nazar değmesin...

Murat bey sanki sag arka taraftan geliyo gibi. Bide yokus yukari çiktigimizda sağa dönüşlerde böyle gerilme sesi gibi ve o tikir tikir ses bagajin ortasina dogru yoneliyo. çok cukurlu yollarda bagajin orta kismindan gibi... Bazi arkadaşlar kilit ağzinin civata vidalarindan kaydirarak sesi kestiğinden bahsetmişlerdi ama pek oyleymiş gibi gelmiyor. Sizilerin fikri nedir acaba?
merhaba sizdeki ses tıkır tıkır geliyorsa eğer bagaj içinde 2 metalın birbirine sürtmesi sonucu oluşuyormuş bana servisten verilen cevap buydu
başka bir ses var ise kütürtü gibi titreşim gibi özellikle taşlık ve yokuş çıkarken geliyorsa aynı ses bende de mevcut 1 haftadır
servise götürdüm sesi bulamadılar
amortisör takozlarından geldiğini düşünüyorum
siz gidip çözüme kavuştuysa paylaşırsanız sevinirim

Bagaji çözdüler. Ayar yapildi ve yağlandi. Fakat benim problemim sağ arka kelebek cami kismimda iç bölgedeki bagaja uzanan açik bej rengi olan plastik kisimda. Orayi söktuler içine plastik ayaklarina alttan yapiskanli darbe emici bantlardan yapiştirdilar. Fakat sonuç ayni. O tikirti hala geliyo. şimdi bu c.tesi gene götürücem. Bu sefer parcayi komple sökturup test sürüşüne çikmak olucak. Ses ordan geliyo ama neresinde veya başka aklimiza gelmeyen bir yerden midir diye görücez.

arkadaşlar arka sağdaki tıkırtı sesini çözdüm. haftada en az 3 kez servise gittim ve sorunu çözdüm. çözdüm diyorum çünki abc kagıthane sevisinde kendim söktüm ve yaptım. problem sağ arka kelebek camı ustune gelen beyaz panzotun bağlandığı iç ve tavan döşemesi içinde kalan siyah renkte kaportaya tek vida ile tutturlmuş olan dişi parça. içten ayak görevi görüyo. dısa gelen panzotun ayakları ona geciyo. o siyah parca tek vida ile kenardan tutturulduğu için diğer kenarı boşta kalıyo. bu yuzden parçalar birbirine geç oldugu içinde tum parcalar baglandıgı zaman agırlıgını kaldıramıyo ve parke taştan geçtiğiniz zaman tıkır tıkır ses yapıyo. çözüm olarak darbe emici sünger çektik ve bosluk olan tum kısımları doldurduk. ordan geçen tum kabloları sıvı gecirmez bir bantla izole ettik. doldurma işlemini iyiki yapmısız şimdi sağ arka kemerin çıktıgı panzot ve tavan döşemesi tam anlamıyla boşluksuz oturdu. sesten ise eser yok. arka ses diye bişey kalmadı. arkadaşlarımın bilgisine.....

Geri