Bagaj kisimindaki sesss

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SRK-YZG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SRK-YZG

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:asabi:asabi ARKADAŞLAR MERHABA? ŞU BAGAJ KIMINDAKİ TIKIR TIKIR SESİ Bİ TÜRLÜ BULAMADIM. ARACIM 1.5 DCİ İCON 90PS DAHA 650 KM OLDU. SESLE İLGİLİ Bİ ARA KONU AÇILMISTI AMA BULAMADIM FORUM İÇİNDE. BAGAJ KİLİTİ OLABİLİR GİBİ AMA Bİ ANORMALİK YOKMUS GİBİ GELİYO HİÇ BÖŞLUK YOK KİLİT AGZI VEYA YUVASINDA. BİDE TABİ KOLTUK BAŞLIKLARI DA SES YAPIYO. SERVİSE GÖTÜRMEDEN ONCE Bİ FİKİR ALMAK İSTEDİM. PROBLEMİ YAŞAYAN VEYA SORUNU GİDEREN VARMI?

Öncelikle bilirim ses gelmesinin ne kadar sinir bozucu olduğunu. Yardımcı olmak isterim ancak plastik aksam dan mı bagaj dan mı yoksa boşluk olan geçmelerden mi geliyor bilmemiz lazım ve bu ancak aracın içinde duyan kişi olan siz tarafından tespit edilmesi gereken bir durum. Çünkü benim aracımın aynı sesi sağdan verir sizinki orta dan başkasının ki yandan ben size kendi aracım üzerinden gitsem çözüm üretmemiş olurum. Oyüzden bence yerlerin tespitini yaparsanız çözümü daha kolay olacaktır.

Murat bey sanki sag arka taraftan geliyo gibi. Bide yokus yukari çiktigimizda sağa dönüşlerde böyle gerilme sesi gibi ve o tikir tikir ses bagajin ortasina dogru yoneliyo. çok cukurlu yollarda bagajin orta kismindan gibi... Bazi arkadaşlar kilit ağzinin civata vidalarindan kaydirarak sesi kestiğinden bahsetmişlerdi ama pek oyleymiş gibi gelmiyor. Sizilerin fikri nedir acaba?

bende de aynı sorun vardı servise gittiğimde bagaj kilit yerine bant sarmışlar bu saye de ses kesildi isterseniz sizde bir deneme yapın bant ile

Bendede aynı problem vardı.Yenibosna İnanlarda En iyi şekilde ağırlanarak Sorunumu düzelttiler.Bagaj takozlarını değiştirdiler ve sorun çözüldü.

teşekkurler resimlerle anlattıgın için... yarın ılk işim abc kağıthaneye gidip işlemi başlatmak olucak.... bakalım ne yapacaklar...

Son olarak unutmayın arkadaşlar havalar soğuk olduğunda madde genleşme ve esneme yapar açtığını sıcak kaliferden o yüzden bazı tıkırtılar normaldir pilastik aksamdan geliyorsa eğer sıkıntı o parçanın sökülerek eklem ve esneme yerlerine alışveriş yerlerinde satılan siyah izalasyon malzemeleri ile de takviye yapıp kesebilirsiniz sesleri. Umarım sıkıntınızı kısa süre de çözüme kavuşarak sessiz ve konforlu sürüşlere kavuşursunuz :eyv

kardeşim cevapların hepsini okuyamadım belki önerilmiştir, stepneden de gelebilir ses, stepneyi de iyice sabitlemeni öneririm.

slmlar ben bagaj kilit kısmına WD40 sıkarak ses sorununa çözüm buldum ... saygılar

Murat bey sanki sag arka taraftan geliyo gibi. Bide yokus yukari çiktigimizda sağa dönüşlerde böyle gerilme sesi gibi ve o tikir tikir ses bagajin ortasina dogru yoneliyo. çok cukurlu yollarda bagajin orta kismindan gibi... Bazi arkadaşlar kilit ağzinin civata vidalarindan kaydirarak sesi kestiğinden bahsetmişlerdi ama pek oyleymiş gibi gelmiyor. Sizilerin fikri nedir acaba?
sizdeki ses sanki bişey kasılır ya lokurtu sesi gibi mi acaba bende de aynı ses var 11 aydır bu ses 3 4 gündür icat oldu yokuş çıkaarken ve parke taş yolda yapıyor ama genlede arabayı ilk çalıştırıp yola çıktığımda ses var sonra kesiliyor

Geri