Bagaj açılmıyor aciiilll

Arka koltukları yatırıp içine el feneri ile girip, tornavida yardımı ile açacaksın. Kolay gelsin.

Aynı sorun ile ben karşılaştım 1 hafta önce. Kilit bozulmuş 145 Lira yeni kilit aldım ve değiştirttim. Tamirci bir arkadaşım vardı değişim için işçilik ücreti ödemedim.

Aynı sorun ile ben karşılaştım 1 hafta önce. Kilit bozulmuş 145 Lira yeni kilit aldım ve değiştirttim. Tamirci bir arkadaşım vardı değişim için işçilik ücreti ödemedim.
O kadar pahali mi ya [emoji20]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de bu arıza, tazyikli suyla aracı yıkadığımda meydana gelmişti. Arka koltuğu yatırıp bagaj ıçerisine uzanıp kilit mekanizmasında görünen beyaz tırnağı bir ince tornavidayla kenara itince açılıyor. Daha sonraki açma kapamalarda düzelmişti. Açılmazsa belki bu işlemi birkaç tekrar etmen gerekebilir. Arızanın düzelmesi temennisiyle.. iyi günler.

Bende de bu arıza, tazyikli suyla aracı yıkadığımda meydana gelmişti. Arka koltuğu yatırıp bagaj ıçerisine uzanıp kilit mekanizmasında görünen beyaz tırnağı bir ince tornavidayla kenara itince açılıyor. Daha sonraki açma kapamalarda düzelmişti. Açılmazsa belki bu işlemi birkaç tekrar etmen gerekebilir. Arızanın düzelmesi temennisiyle.. iyi günler.
Cok sagolasin hocam deneyecegim

Basincliyla yikadiysan butona su gitmis olabilir

Tuşa basınca kilit açılma sesi duyulup ama bagaj kapağını bırakmıyorsa , büyük ihtimal bez sıkışmış olabilir . Sık karşılaşılan bi durum. Bez sıkıştığına , garanti gözüyle bakıyorsanız , kuvvet uygulamaktan başka çare yok.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O icerdeki beyaz seyi oynattim acildi simdi kapanmiyor 😭

benim de başıma gelmişti ama biraz farklı. bagajı açtım dil çekili kaldı. kapatamadım bir türlü. kitledim açtım açma tuşuna defalarca bastım düzelmişti. kilit mekanizması bozulmuşsa zaten yenisini almaktan başka çare kalmamıştır. bu nedenle her yolu deneyin içerden manuel olarak kilidi açıp kapatın tuşa basın kitleyin açın bi ihtimal düzelir. çünkü bazen anlamsız sorunlar çıkarıyor.

Geri