Geçmiş olsun Allah daha beterinde korusun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin abi daha alışamadı tam Olsun size birşey olmasın da abim sana bir sorum olacak bu oje ile kapatma işi bir kerede forumda gördüm kırmızı clio ya yapmıştı bir abi acaba nasıl olur yapsam 4 adet nokta yani rengin kodu vs biraz açıklarmısın bide ilerde sorun olurmu yani boyayı dahada kaldırır mıDebriyaja tam basmamıştır ondan kaynaklanır. Geçmiş olsun oje ile kapatabilirsin boyası kalkan yerleri çok büyültülecek bir hasar değil. Geçmiş olsun. Bizdeki nazarlık daha büyük sizinki ufak kalmış.
Kesin abi daha alışamadı tam Olsun size birşey olmasın da abim sana bir sorum olacak bu oje ile kapatma işi bir kerede forumda gördüm kırmızı clio ya yapmıştı bir abi acaba nasıl olur yapsam 4 adet nokta yani rengin kodu vs biraz açıklarmısın bide ilerde sorun olurmu yani boyayı dahada kaldırır mı
Anladım abi fakat araç elmas gri beyazla boyanır mı ?yok boyayı kaldırmaz hatta tamponda olduğu için boyasız yerin dahada açılmasını önler. Boyanması en kolay renk beyaz. Ojelerin mat beyaz, rakı beyazı, buz beyazı gibi çeşitleri var. Hangisi uygunsa al boya 5 tl falan zaten. çok sırıtacağını zannetmiyorum araçta.