allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten yazınız duygulandırdı, Allah babanıza rahmet eylesin aracınız hayırlı olsun kazasız belasız cezasız..Arkadaşlar bugün akşam Bursa maisten oyak kanalı ile yazıldığım clio ya buruk bir sevinçle kavuştum. Aracı çıkartıp eve geldim sanki Babam bekliyormuş gibi. Evde Annem, Eşim, Kardeşim, Teyzem, Eniştem gözyaşıyla karışık buruk mutluluk yaşadık, "hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin" dualarıyla. Benim toplamda 2. sıfır aldığım ilk arabam. Çoğu insan için gayet normal olan bu durum bizde aşırı duygu yoğunluğuyla yaşandı. "İnşaallah babam görüyordur ve çok mutlu olmuştur" düşünceleriyle bu satırları yazmak istedim. Yarın sabah kısmetse ilk iş kabristana ziyarete gideceğiz. Allah herkese istediğini hayırlısı ise nasip etsin inşaallah.
Bu arada son zamanlarda takip edemedim ama forumumuzdan oyak kampanyası ile aracını teslim alan ilk kişi oldum sanırım. Yine de emin değilim.
Sağlıcakla kalın.