Baba Bir 12:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CMS arabanı bas , arka plaka bölgesini siyaha boya..
Renault 12 TX kısmının 2 kenarında siyah parçalar olacak onları tak .
Çorum kalorifer olan kısmı siyaha çevir .
Ön kapıyı çekme kolu toros kolu ama ters takılmış .
Yan nikelajlarıda tak .
Farlardan o siyah şeyleri çıkar .
İmkanın varsa BMW angel far tak .

Yan nikelajlarıda tak .
:)bmw angeli çok yaymayalım soru cevaplamaktan bıktım artık ıkıncısı o arabayı basıp o lastıklerın içeri girmesi için arka tarafın komple şişmesi lazım eklediğim fotodaki gibi zanndersem 9 ofset jantları onlar öle kolay kolay olmuyo 12 ye ben arabaya el değdirmeyım diye kıyamadım yoksa yoksa çoktan gömmüştüm brockları
smile.png

7217_170676608695_722798695_3704078_1159174_n.jpg

Son düzenleme:
yok artık mümkünsüz etmez okadar...

Angelı yaymayalım tamam Başkan :D

Ben arabada gördüğüm genel eksiklikleri ve orjinalliğine sadık kalması gereken yerleri belirttim :)

Angelı yaymayalım tamam Başkan :D

Ben arabada gördüğüm genel eksiklikleri ve orjinalliğine sadık kalması gereken yerleri belirttim :)
eyvallah kadirim son bir haftada o farlar için olmadık adamlar mesaj atıp duruyo bıktım valla billa

eyvallah kadirim son bir haftada o farlar için olmadık adamlar mesaj atıp duruyo bıktım valla billa
Sorarlar abi .
Havza'da ki insanların etrafına toplandığını gördükten sonra , ne dersen inanırım abi :)
Gördüm test ettim onayladım :D

Sorarlar abi .
Havza'da ki insanların etrafına toplandığını gördükten sonra , ne dersen inanırım abi :)
Gördüm test ettim onayladım :D
adam bana ne diye msj atmış gecen 12 nın takım kaptanısın gönder bi takımda bızde takalım....ulen 12 nın takım kaptanıysak yardım kurumuda değiliz ya:)

gerçekten güzel duruyor

adam bana ne diye msj atmış gecen 12 nın takım kaptanısın gönder bi takımda bızde takalım....ulen 12 nın takım kaptanıysak yardım kurumuda değiliz ya:)
Bizi Renault Türkiye'ye bağlı bir kuruluş sanıyor her halde :D

Yan nikelajlarıda tak .
arkadasım valla arabaya baya masfaf yaptık ıyı oldu bazı yerlerı bnm kendı katkılarım oldu ınsallah degerınde satarım satılık ınsallah adamlar yolda durduruyo bakıyo ılk aldıgımda dokuluyor-du gercekten arac salık yanı ulasmak ıstıyenler 05344348944 arayabılır

Geri