Az önce arabamı çarptım...

Geçmiş olsun, sanırım 250-300 TL civarı tutar. Boya dahil.

Geçmiş olsun, benzeri benimde aynı kapıda başıma gelmişti. Alkollü biri çarpmıştı. Kuşak ısıtılıp düzeltildi, kapı içindeki koruma barıda düzeltildi, kaynaklı çekme yapıldı, en sonda boyandı ve fırınlandı. Kasko 300tl ye yaptırmıştı. Bar ezilsin veya ezilmesin işlem bitince kapı içinden mum sprey sıktırmayı unutmayın.

Kapının sürtülen en üst tarafı uğrastırır .Boya işinde malzeme ücretinden çok daha fazla işçilik ücreti alınır.200 ede 500 ede boyanır önemli olan işçiliktir şöyleki arkadaşım r19 unu komple boyattı 1 ay önce İstanbul da 700lira verdi

aracı tamir ettirdim. bu çarpmanın yanısıra egzosu sabit tutan takozlar değişti, sis farı teki çalışmıyordu yapıldı, şoför camı açılıp kapanmıyordı bayağı uğraştı usta şahidim buna, bu da yapıldı, merkezi kilitle kapılardan biri kilitlenmiyordu bu da halledildi. toplam 580 lira aldı. çarpmanın şeklini gördünüz. şu an zerre kadar iz yok. kusursuz bir onarım yapılmış. boyası da kesinlikle göze çarpmıyor temiz bir işçilik var. sizce tüm bu işlemlere verdiğim para nasıl? az mı çok mu yorumunuz nedir?

Fiyat lar normal hocam. günümüz şartlarında bir bilgisayarın sadece bios pilini sokup takan bir eleman bile 50 tl alıyrsa kusursuz boya yapan bir usta için bu fiyatlar çok normal.

Geri