Ayna Altı led Yapımı ( Resim + Video )

Bende Buna Merakliyim Abim Fakat Araştirdim Ama Sonuca Varamadim :(

Aslında oğlum bir sürü arkadaşının arabasına led döşedi. Ona yaptırabilirim ama gel gelelim oğluma eline verdin mi kolunu alamazsın. Arabayı bir versem led döşemediği alan kalmaz diye korkuyorum. O yüzden bu konuyu hiç ona söylemedim. Sadece gündüz ledi taksak mı acaba nasıl olur diye sormamın akşamına ledler yapılıp gelmişti, düşün artık. Takmadım tabi ki, bir arkadaşının arabasına taktı. ıslık

dzh212041334912664.jpg

Ben şöyle bir sinyal yapmayı düşünüyorum megy'e. Gündüz ledlerinden falan böyle bir şey uygulamamız mümkün mü Emre?

Ayrıca, ellerine sağlık. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Arabalarda ledleri ne kadar sevmesem de.
ıslık

Teşekkür ederim Abi sağolun :) Gösterdiğiniz uygulamaya gelince aslında yapılmaz değil ama aynanın iç yapısına kalmış yani uygun esneklikde gündüz farı bulduk açıları uyuyor herşey çok güzel ama aynanın kapağını kesince içeride motora yada ayna camını tutan ayağa denk gelirmi gelmezmi bunlar önemli birazcık çalışma alanı belki slim tipte esnek birşey bulunabilirse üsten yapıştırılabilir kalın olmayan daha hoş olur kesip biçmeden heralde :)

Emeğine sağlık kardeşim,harika bir çalışma olmuş...:eyv

Teşekkür ederim Usta sağolasın :)

Ellerine sağlık kardeşim :eyv

Harika olmuş kardeşim emeğine sağlık :eyv

yaratıcı bir çalışma:eyv elinize sağlık

eline sağlık güzel bir çalışma olmuş

Geri