Aykut bey e sesleniyorum bu aracı al abi izmir e paşa gelmiş diye türkü bestelesinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat Karahan bu yaştan sonra bizi ya ..........!! yapacaktı:anla, yada şair.:eyv

Abi yok yok siz iyice dantel felan bunlar gençleşmenin belirtileri depresyon işaretleri ne diyeyim abi şair de olma bence :D hehe en iyisi sen karizma kal daha güzel

Yakışır abime.:)

Oyy oyyy özetle ben bu benzini yaklaşık 5 tl den bize geçirenleriiiiiiiiiiiiiiii:pislik:pislik:pislikyoksa inermiyim bunlardan 1700 cc kesmiyor Ustaaaa isyannnn:cool:bu arada bana medeniyet düşmanı diyen dostlarda niyeyse makinaya benden fazla ilgi alaka göstermişler anlamak mümkün değil:hıh

Eyvallah kardeşim benim o senin iyiliğin (tabii bana yakıştırdıysan ) :))
Abim Aykut abiye dedim hem ben seni RS ile özdeşleştirdim.:)

Oyy oyyy özetle ben bu benzini yaklaşık 5 tl den bize geçirenleriiiiiiiiiiiiiiii:pislik:pislik:pislikyoksa inermiyim bunlardan 1700 cc kesmiyor Ustaaaa isyannnn:cool:bu arada bana medeniyet düşmanı diyen dostlarda niyeyse makinaya benden fazla ilgi alaka göstermişler anlamak mümkün değil:hıh
Aykut abinin başını yakmak isteyen bir KARAHAN varsa ben o konuya ilgi gösteririm :silah Medeniyet Düşmanı Kerem Başkan...kıhkıh

RS gerçekten Murat ile özdeşleşmişti ama yakında sürpriz bir araçla karşınızda olacak...:eyv
Meraklandırdın abim.:)

Geri