Ayak Hareketiyle Bagaj Açma

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ayak Hareketiyle Bagaj Açma için sensör arıyorum bulamadım.Bu konuda bir çalışma yapan oldu mu?

hiç sitede denk gelmedim ama biraz maliyetli olur diye düşünüyorum. sensörle bitecek iş değil cünki elektirikli süspansiyonda gerekir sonrasında elektirik tesisatı vs

merhabalar

istemiş olduğunuz sistemi yapan bi yer var 2250 tl gibi bir fiyat istiyorlar
www.softclose.com süleyman bal 2164719094 numardan bilgi alabilirsiniz
ben sormultum da çok para olunca kendim acıp kapatmaya karar verdim :D

Distum yapmayı planldığın iş çok kolay ve ben de uzun zamandır düşünüyorum. Yanlız iç sadece elektriki değil, ufak bir mekanik müdahale de gerekli ki bagaj fiilennde açılsın. Bu baş parmak boyunda bir hareket sensörü. Bunu, bagajı açtığımız butona giden kabloları bulup, butona paralel bağlayacağız. Denemelerini yaptım, aklınıza gelebilecek her türlü abzürt sorunu unutabilirsiniz. Evet basitce paralel bağlantı yeterli. [emoji1]
3e1ea1dbff61b9903baf68fc826cdd7b.webp

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki bu hareket sensörünü nereden temin ettin dostum

Distum yapmayı planldığın iş çok kolay ve ben de uzun zamandır düşünüyorum. Yanlız iç sadece elektriki değil, ufak bir mekanik müdahale de gerekli ki bagaj fiilennde açılsın. Bu baş parmak boyunda bir hareket sensörü. Bunu, bagajı açtığımız butona giden kabloları bulup, butona paralel bağlayacağız. Denemelerini yaptım, aklınıza gelebilecek her türlü abzürt sorunu unutabilirsiniz. Evet basitce paralel bağlantı yeterli. [emoji1]
3e1ea1dbff61b9903baf68fc826cdd7b.webp

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri