Ayak aydınlatması yapımı ( Resimli )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese hayırlı akşamlar :) Ayak aydınlatması aklımda olan birşeydi hep bir türlü kısmet olmadı malzemem olmasına rağmen bugun dedim yapayım çıksın aradan . Renk konusunda kararsızdım ama çokta kafa yormak istemedim beyaz yaptım direk :)

Tavan lambasından elektrik çektim direk yani kumandadan kapıları açınca iç aydınlatma yanıyor kontağı takıp açtığımda ışıklar sönüyor yada araç çalışırken kontağı kapatıp çıkardıkdan sonra kapıları açmasamda yanıyor . Kapıları kitleyince 30 saniye sonra geçikmeli olarak sönüyor yavaş yavaş . Hoşuma gitti iyi bir uğraş oldu basit bir uygulama azcık anlayan herkesin yapabileceği tavsiye ediyorum :)

Dsc3095_zps69335815.webp
Dsc3096_zps1f23ec85.webp
Dsc3097_zps41472c7c.webp
Dsc3098_zpsb03613b1.webp
Dsc3100_zps001cc73d.webp
Dsc3102_zps43b2791f.webp
Dsc3104_zps52198eb6.webp
Dsc3106_zps34c6d4c5.webp
SNC00522_zps541cc998.webp
SNC00523_zpsbaaf8497.webp
SNC00524_zpsd7cad195.webp
SNC00529_zps46e3fb67.webp
SNC00530_zps768b60bd.webp

eline sağlık abi

samsung galaxy grand cihazımdan tepetaklak gönderildi.

Sağolasın :)

Eline Sağlık :eyv

Maşallah Maşallah Partner Olmuş Panter :) Diğerlerinden Çok Farkli Bir Araç Olmuş Kardeşim Ellerine Sağlik :eyv :eyv

Sağol Tayfunum diğerlerinden farklı oluyor gittikçe , peugeot partner Light pack oluyo bu gidişle valla :D

Bu kadar kabloyla yüklenme araca istersen. Allah göstermesin başına bir iş gelecek.

​Emre maşallah sen bu işlere bayağı meraklısın,elindende geliyor,devam kardeşim.

Bu kadar kabloyla yüklenme araca istersen. Allah göstermesin başına bir iş gelecek.
Amin abi Allah korusun , direk beslemeleli elektrik ve topraklama kullanmıyorum abi o yüzden problem yok kablonun iki ucunuda birbirine bağlasam sadece sigorta atıyor güvenlik konusunda bir problem yok . Üstelik tekrar çektiğim kablo üzerinde 5 amp sigorta bulunduruyorum dolayısıyla elektriği aldığım ve kullandığım devre 2 adet sigorta ile desteklenmiş oluyor . Tek sıkıntı çin malı sigortadan uzak durmak kaliteli sigorta kullanmak çünkü ucuz sigortolar hemen atmıyor :/
​Emre maşallah sen bu işlere bayağı meraklısın,elindende geliyor,devam kardeşim.
Kadir abi ben küçüklüğümden beri uğraşırım böyle işlerle hep bakalım sonu ne olucak , yaş çok geçmeden ya şimdi tecili bozdurup askere gideyim diyorum yada bir çıraklık okuluna gidip bi sene sonunda ustalık diploması alıp askerliğe gidip geldiğimdede işimi kurayım diyorum hayırlısıyla artık bakalım :)

Geri