Avusturalya GP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HI_TECH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dsmart 77 kanal smart spor kanalı internette tivibu dan rtl kanalı Renault artik yok malesef sadece birkac takıma motor tedarik ediyor.

bir ara sike olayları vardı ben orda kalmıstım malesef :( sonra sponsorları değişti falan ama sonrasında uzak kaldım mumkunse sonrası ozet gecer misin huseyin abi?

Fernando Alonso ve Nelson Piquet dönemin Renault F1 takımı pilotları.Singapur GP de Nelson Piquet e takım patronu Flavio Briatore tarafından kaza yapması (üstü kapalı telsizden) söylenince güvenlik aracının çıkması için işler değişiyor.Nelson Piquet duvara çarpıyor güvenlik aracı çıkıyor avantaj elde eden Alonso 1. olarak yarışı tamamlıyor. Dönemde FIA konuyla ilgili soruşturma açıp Flavio Briatore yi spordan uzaklaştırıldı.
Sonrasında 2009 Yılında Ross Brawn liderliğindeki Brawn Gp (Eski Honda Takımı ) Jenson Button la , 2010 ve 2011 yıllarıda Renault motoru kullanan Redbull takımından Sebastian Vettel şampiyonluk kazandı.

Son düzenleme:
Fernando Alonso ve Nelson Piquet dönemin Renault F1 takımı pilotları.Singapur GP de Nelson Piquet e takım patronu Flavio Briatore tarafından kaza yapması (üstü kapalı telsizden) söylenince güvenlik aracının çıkması için işler değişiyor.Nelson Piquet duvara çarpıyor güvenlik aracı çıkıyor avantaj elde eden Alonso 1. olarak yarışı tamamlıyor. Dönemde FIA konuyla ilgili soruşturma açıp Flavio Briatore yi spordan uzaklaştırıldı.
Sonrasında 2009 Yılında Ross Brawn liderliğindeki Brawn Gp (Eski Honda Takımı ) Jenson Button la , 2010 ve 2011 yıllarıda Renault motoru kullanan Redbull takımından Sebastian Vettel şampiyonluk kazandı.

tamam su ana kadar bildiklerimi anlattın abi ama bir ara bu lotusla ortaklık kurdular simdi sadece motor tedarikcisi olarak mı katılıyorlar?

Sonuçlar dışında harika fotolarda bekliyoruzqw

Hayırlısı olsun :eyv

Sıralama turları şuanda canlı yayında...:eyv

İzlemek için tıklayınız...

usta bendeki mi çok takılıyordu yoksa bu site mi öyle sonuna yetiştim ama sürekli takıldı. vettel de eski günlerini arayacak galiba demekki iş arabada bitiyor araç iyi olunca geçen yılın sonuncusu bu yıl şampiyon olabiliyor. bu yıl favorim mclarenler

Yayın takılmadan izlenebiliyordu,yarınki yarışta da böyle olur inşallah...

Yayını izlemek için bağlanan kullanıcı sayısı arttıkça takılma yaşanabilir yinede tivibu yu yedekte tutmakta fayda var

Geri