s3 mini abi.cihaz şifre veriyor giriorum ama sonra hata verio cihaz.Telefon ney Gökhan ben bir kez eşleştirdim araca binince otomatik bağlanıyor her seferinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s3 mini abi.cihaz şifre veriyor giriorum ama sonra hata verio cihaz.Telefon ney Gökhan ben bir kez eşleştirdim araca binince otomatik bağlanıyor her seferinde
Teypte ve telefonda kayıtlı başka bluetooth cihazı varsa kaldırıp bide öyle dene bakalıms3 mini abi.cihaz şifre veriyor giriorum ama sonra hata verio cihaz.
ii söylüyorsun da abi ancak tatilde yapabilirim bu dediğini 12 3 yarı yıl tatilinde ugrastım baglayamadım cd doldurup bıraktım öyle.Teypte ve telefonda kayıtlı başka bluetooth cihazı varsa kaldırıp bide öyle dene bakalım
ii söylüyorsun da abi ancak tatilde yapabilirim bu dediğini 12 3 yarı yıl tatilinde ugrastım baglayamadım cd doldurup bıraktım öyle.
navigasyon cihazını mı alacaksınız ? tom tom unhttp://www.sahibinden.com/ilan/yede...inal-tomtom-navigasyon-set-i-158094526/detay/
ilandaki usb aparatını alacağım.bunun 2012 clio-extreme uygulaması nasıl olur?
hmm aman diyim tom tom navigasyona para vermeyin diyecektim bendehayır sadece usb aparatını alacağım. navigasyonu değil.